Nebülazatör tavsiyesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep23 tarafından oluşturulan Nebülazatör tavsiyesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,731 kez görüntülenmiş, 226 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nebülazatör tavsiyesi
Konbuyu başlatan Zeynep23
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız?? Ben son zamanlarda aktif olamıyorum malesef😔 sizleri de özledim ❤️ Son 10 gündür kızım hasta iyileşmiyor😔 doktor ilaçla buhar vermeyi tavsiye etti. 22 aylık bu zamana kadar ihtiyaç duymadığım için almadım. Tecrübeli annelerden kullandığınız önerebileceginiz memnun kaldığınız cihaz tavsiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim ❤️
Yaa çok geçmiş olsun canim benim Rabbim acil şifalar versin inşallah canım benim üzüldüm gerçekten yokluğun da çok belli ben bir iki kere kullandım annemler de vardı da adını unuttum şimdi de birininn çocuğu yaşta deprem bölgesinde annem onlara vermişti çok güzeldi de adını unuttum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gecmis olsun Zeynep nasıl iyimi
Sağol canım gece çok öksürüyor 😔 burnu akıyor hep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaa çok geçmiş olsun canim benim Rabbim acil şifalar versin inşallah canım benim üzüldüm gerçekten yokluğun da çok belli ben bir iki kere kullandım annemler de vardı da adını unuttum şimdi de birininn çocuğu yaşta deprem bölgesinde annem onlara vermişti çok güzeldi de adını unuttum
Sağol canım benim yaa yavrum gece daha kötü oluyor öksürükten uyaniyo anne acıyor diye 😔

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Sağol canım benim yaa yavrum gece daha kötü oluyor öksürükten uyaniyo anne acıyor diye 😔
Kıyamam ben minik kusumaa ya tez vakitte iyilesin inşallah Eminem 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹 @Zeynep23

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank

VAlla ay yazık kız çok üzüldüm inşallah biran önce iyileşir yaa kıyamam biz dayanamıyoruz çocuklar ne yapsın nasıl dayansın

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kıyamam ben minik kusumaa ya tez vakitte iyilesin inşallah Eminem 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹 @Zeynep23
Amin kuzum ya çocuğun hasta olması çok zor valla 😔

VAlla ay yazık kız çok üzüldüm inşallah biran önce iyileşir yaa kıyamam biz dayanamıyoruz çocuklar ne yapsın nasıl dayansın
Aynen öksürdükçe sanki benim ciğerim parçalanıyor 🥹

Kiyamam yaa kuzum benim tüh
😔🥹🥹

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Amin kuzum ya çocuğun hasta olması çok zor valla 😔

Aynen öksürdükçe sanki benim ciğerim parçalanıyor 🥹

😔🥹🥹