Sorum var Nefes alamama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Baharrr tarafından oluşturulan Nefes alamama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,216 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nefes alamama
Konbuyu başlatan Baharrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
İyi geceler herkese nasılsınız canlar nasıl gidiyor hamilelik doğum yapanlar bebişleriniz nasıl beni hiç sormayın vallahi sıcaktan ayılıp bayılıyorum 😰birde son zamanlarda bebek resmen gòğüs kafesime girmiş gibi nefes alamıyorum eğilirken bile batıyormuş gibi hissediyorum neden böyle acaba tersmi hiç başıma gelmemişti bòyle birşey sizdede oluyormu henüz doktora

İyi geceler herkese nasılsınız canlar nasıl gidiyor hamilelik doğum yapanlar bebişleriniz nasıl beni hiç sormayın vallahi sıcaktan ayılıp bayılıyorum 😰birde son zamanlarda bebek resmen gòğüs kafesime girmiş gibi nefes alamıyorum eğilirken bile batıyormuş gibi hissediyorum neden böyle acaba tersmi hiç başıma gelmemişti bòyle birşey sizdede oluyormu henüz doktora gitmedim
Hepimiz aynı durumdayız kuzum sıcaklar artı bebişler büyüdü baskıları daha fazla hissediliyor bir de benim doğum ertelendi kovid oldu eşim karantinadayız 2 katı bunalımdayım 😖😖😖😖

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler herkese nasılsınız canlar nasıl gidiyor hamilelik doğum yapanlar bebişleriniz nasıl beni hiç sormayın vallahi sıcaktan ayılıp bayılıyorum 😰birde son zamanlarda bebek resmen gòğüs kafesime girmiş gibi nefes alamıyorum eğilirken bile batıyormuş gibi hissediyorum neden böyle acaba tersmi hiç başıma gelmemişti bòyle birşey sizdede oluyormu henüz doktora gitmedim
Çok geçmiş olsun canım bende şuan yii geçiyor diyelim

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğinin başı göğsünün altındaysa nefes darlığı olur canım bir de çok sıcak nefes darlığı normal yani.
Galiba kafası yukarda ben öyle hissediyorum diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sıcaklardan öyle oluyor canım ben 18 temmuz da doğum yaptım ölcektim artık nefes alamıyordum Allah yardımcın olsun çok iyi bilirim o durumu
Çok saol canım Allah razı olsun ❤😘

Sıcaklardan öyle oluyor canım ben 18 temmuz da doğum yaptım ölcektim artık nefes alamıyordum Allah yardımcın olsun çok iyi bilirim o durumu
Çok saol canım Allah razı olsun ❤😘
Benm kızım 8. Buçuk aylık oldu emekleme yok 😀yurutecle karıştırmadigi yer yok yerinde durmuyor hiç zor yetisiyorum nefes alamaman çok norml karnın baya büyüdü cnm bebegin yeri daraldı iç organlarına başki yapıyor artık birde havalar aşırı cicak hamile olmadığım halde evde nefes alamıyorum normal rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cnm 🙏🥰
Allah yardımcın olsun canım bazı bebekler geç emekliyor veya emeklemeden direk yürüyor benimkiler yürütece bindiklerinde adım bile atmıyorlardı 😀

Hepimiz aynı durumdayız kuzum sıcaklar artı bebişler büyüdü baskıları daha fazla hissediliyor bir de benim doğum ertelendi kovid oldu eşim karantinadayız 2 katı bunalımdayım 😖😖😖😖
Çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah
Aynı şeyler bende de var ablam ya göğüs kafesimin altındaymış başı ondan nefesimi kesiyormuş benim dr dedi ters diye 1 aya düzelmezse sezaryanla alıcaz demişti o kadar başka hiçbirşey tavsşye etmedi
Anladım canım ben henüz gitmedim doktora nasıl durmuş pek anlayamıyorum ama senin dediğin gibi oluyor ağzımdan çıkacak yakında 🤣

Son düzenleme:
O

Ogluwum

Guest
merhaba canim.Ben 37hafdasindayim.ayni wey bendede oluyor

Fatime15

Kayıtlı Üye
rank
Iyi geceler canim.37hafdasindayim ayni wey bendede oluyor

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum aynı durum bende de oluyor nefes almak da nedense zorlanıyorum sıcaklarda bir tarafdan zorluyor

Tüm sayfalar yüklendi.