Nefes alamıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nazik tarafından oluşturulan Nefes alamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,251 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nefes alamıyorum
Konbuyu başlatan Nazik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar 4+2 hamileyim.
Nefes almakta zorlanıyorum. Özellikle yemek yedikten sonra. Pantolon giyemiyorum. Eşofman bile karnımı ağrıtıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Aslında bunları yaşaman çok erken .. Ama belki psikokojikmen olabilir rahatlık istiyorsundur.. yada qaz sancısıdır

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Nefes almakta zorlanıyorum. Özellikle yemek yedikten sonra. Pantolon giyemiyorum. Eşofman bile karnımı ağrıtıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
27.haftaya girdim aynı durumdayım özellikle geceleri yatamıyorum gözümden uyku akiyo ama mümkün değil uyuyamıyorum uzun bı sure sen daha yeniymisn canım ama neden oluyoki

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bitanem bnde hamileyken yemek yedikten sonra halsiz kaliyordum nefes alamiyordum sersemliyordum resmen kolestrol cikti bnde tabi herkeste ayni olmaz daha ilk haftalarin bir sor doktoruna

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm zaten yavaştan pantolonu bırak ki zaten gerçi sen yenisin bu haftalarda ben pantolon giyerdim 8 haftadan itibaren giyemeidm hiç bir pantolunum bana olmadi. Rahatsiz etmeyen taytlar giyiyorum.. nefes alma konusunda doktoruna danış bı bak seni en azından yönlendirir

Tüm sayfalar yüklendi.