Nefes darlığı için cok erken değil mi astım hastası gibiyim ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Nefes darlığı için cok erken değil mi astım hastası gibiyim ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,333 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nefes darlığı için cok erken değil mi astım hastası gibiyim ya
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özge125

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Nefes alamıyorum resmen nefesin kesiliyor neden dir bu haftalarda yaşayan var mı uyuyamıyorum resmen kapalı alanda kapı açık ta olsa
Ben daha 9+5 im kac haftadir bendede nefes darligi var sigarayida biraktim rahatlamam lazimdi ama yok bazen öldüm falan saniyorum..gerci bende panik atak var ilaclarimi biraktim varmiydi sende panik atak

Ben daha 9+5 im kac haftadir bendede nefes darligi var sigarayida biraktim rahatlamam lazimdi ama yok bazen öldüm falan saniyorum..gerci bende panik atak var ilaclarimi biraktim varmiydi sende panik atak
Hayır canım yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah kötü bisey değildir daha başındasın zorlanırsın böyle devam ederse
Bilmiyorum canım bakalım

Özge125

Kayıtlı Üye
rank
Ben de daha 5 haftalık gebeyim 3 gündür nefes alamıyorum . İki gecedir acille git gel yoruldum en son bugün dahiliye ye yönlendirdiler . Covid testi yaptırdım negatif çıktı. Dahiliyeden gaviscon diye bir şurup verdiler başka da bir şey yapamacaklarını söylediler reflü kaynaklı mide asidi boğazı tahriş ettiği için böyle oluyor olabilir dedi doktor . Gerçekten başka bir çözüm yok mu bilmiyorum ama nefes almakta çok zorlanıyorum ben de

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar