Nefes darligi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Nefes darligi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,247 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Nefes darligi
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sende sağol canım 🥰 hala devam ediyor mu nefes darlığı
Evet kuzum ya devam ediyor o kadar dışarı çıktım hava aldım gene aynı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim merak ettiğim şey acaba nefes darligindan dolayı zorunlu doğuma alınan olmuşmudur yani böyle devam eder ise ben dayanamam ya çok kötü

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dünden beri geçmeyen bir nefes darligim var çok kötüyüm 😥dinleniyorum geçmiyor hareket ediyorum geçmiyor hava alıyorum dışarda geçmiyor hicbisey iyi gelmiyor 😑sanki nefesim birden kesilecek gibi oluyor ne yapacağımı şaşırdım🥺 dünden beri uykusuzum nefes darligindan uyuyamadım hale da aynı 😒
Gecmis olsun canisiii

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Evet kuzum ya devam ediyor o kadar dışarı çıktım hava aldım gene aynı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim merak ettiğim şey acaba nefes darligindan dolayı zorunlu doğuma alınan olmuşmudur yani böyle devam eder ise ben dayanamam ya çok kötü
Doğumu tetikler mi sanmiyorum senin haftan 30 üzeriydi değil mi canım bebeğin hızla büyüdüğü için kan akışın normalde daha hızlı o yüzden sıcaklardan da olabilir nefes darlığı. Yatarken çift yastıkla yat biraz daha rahatlarsın

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Doğumu tetikler mi sanmiyorum senin haftan 30 üzeriydi değil mi canım bebeğin hızla büyüdüğü için kan akışın normalde daha hızlı o yüzden sıcaklardan da olabilir nefes darlığı. Yatarken çift yastıkla yat biraz daha rahatlarsın
35+2 kuzum dün gece çift yastık bile yaptım türlu türlü seyl er denedim kuzum fayda etmedi

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dünden beri geçmeyen bir nefes darligim var çok kötüyüm 😥dinleniyorum geçmiyor hareket ediyorum geçmiyor hava alıyorum dışarda geçmiyor hicbisey iyi gelmiyor 😑sanki nefesim birden kesilecek gibi oluyor ne yapacağımı şaşırdım🥺 dünden beri uykusuzum nefes darligindan uyuyamadım hale da aynı 😒
Cnm bnm ya son haftalarin yaz ayina gelmesi cok kotü bndede oluyordu bu donemler bazen cama cikiyodum ama nefes alamiyodum sanki Allah bütun hamilelerin yardimcisi olsun cok zor rabbim kolaylik versin

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Cnm bnm ya son haftalarin yaz ayina gelmesi cok kotü bndede oluyordu bu donemler bazen cama cikiyodum ama nefes alamiyodum sanki Allah bütun hamilelerin yardimcisi olsun cok zor rabbim kolaylik versin
Kuzum sıcaktan olduğunu düşünmüyorum klima bile hep açık zorunlu olmadığım sürece dışarı bile çıkmıyorum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
35+2 kuzum dün gece çift yastık bile yaptım türlu türlü seyl er denedim kuzum fayda etmedi
Az kalmış doğuma canım. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah 🙏 bence yarın bı doktora görün için rahat etsin bişey varsa da doğuma kadar önlem alırlar. Önce kendi doktorundan bebeğinin durumunu öğren sonra göğüs hastalıkları bölümüne git bazı testler yaparlar. Bişey çıkacağını sanmıyorum ama yine aklında kalmasın seni baya zorluyor anladığım kadarıyla

Tüm sayfalar yüklendi.