Nescafe asermek 😁😁

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Nescafe asermek 😁😁 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,480 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nescafe asermek 😁😁
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Canim ben 29+6 migdem bu zamana kadar hiç bulamıyordu sadece hani bazı restoranlarin önünden geçerken iğrenç yağ kesmek kokusu olur ya o sigara ve ağır parfüm kokuları migdemi bulandırıyor yeni yeni
Ne güzel cnm benim 5 haftanın sonu bı başladı halen çekiyorum ilaçlarla biraz kusma felan durdu ama eskisi gibi değilim bakalım ne zaman geçecek

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk bebekte bulamıyordu beyaz leblebi ve çubuk kraker zeytin gibi şeyler yiyince bastırıyor tavsiye ederim canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir
12 haftaya girdim bulantım geçmedi geçmiyor safran kusmalarım oluyor gün 6 kere oluyor hafta nın 3 günü iyiyse 3 günü ölüm geçiyor ilaç ta hiç bişey fayda etmiyor biraz zencefil kesiyor işe

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
12 haftaya girdim bulantım geçmedi geçmiyor safran kusmalarım oluyor gün 6 kere oluyor hafta nın 3 günü iyiyse 3 günü ölüm geçiyor ilaç ta hiç bişey fayda etmiyor biraz zencefil kesiyor işe
Safran kusma berbat cnm bende yaşıyorum arada bana doktor gavisson şurup ve priliam Dr hap verdi onlar biraz kesti gibi tabi tam.gecmedi

Tüm sayfalar yüklendi.