Nişan ara ara gelir mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Nişan ara ara gelir mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,433 kez görüntülenmiş, 118 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nişan ara ara gelir mi
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sybm

Guest
rank
Sancı yok dediler abla sonra aktif olan kanmaa var ama bebeğin eşinden yada plasentayka alakası yok dediler yeni doğan kuvezk olan hastaneye sevk ettiler orda da kontrol oldu doktor 1 cm açıklık var dedi sancı çıkmayınca gönderdi sabah uyandım lavaboda yine aynı görüntü 🤦🏻‍♀️ 8 tane peçete battı resmen kanli kahverengi sümüksü akıntı yüzünden ama Kayranin haraketi iyi yarın kendi doktoruma gidecem o aydınlatır sanırım artık
Kıyamam

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar biliyorsunuz geçen hafta hastaneye yattım erken doğum riski yüzünden doktor 1 gün yatırıp çıkarmıştı ilaç vermişlerdi o kanmayi kesmişti ama 3 gün boyunca normal kahverengi şekilde geldi. Dünde bazılarınız bilir sümüksü akıntı yüzünden hastaneye gittim doktor ilk başta 2.5 cm açılma var dedi aradan 45 dkk geçti muayne etmeden açılma yok sende dedi eve gönderdi akıntıyı durdurmadi bile . Ayıptır söylemesi şimdi lavaboya gittim peçeteye tamamen sümüksü yarı kanlı şekilde kahverengi akıntı geldi ben şimdi ne yapayım kafayı yicem 🤦🏻‍♀️uzun oldu kusura bakmayın💫
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu gelen şey Nişan mı geçen hafta doktorum akıntı için doğum belirtisi demişti ve 1 cm açılma var demişti hatta o gün 3 tane doktor bakıp 1 cm açılma var dedi dünkü o 1cm bile yok diyor açılma kendi kendine kapanır mı yoksa doktorun ilgisizliği mi
Canım benim nışanım 4 seferde geldi her tuvalete gitmemde 1 kere geldi neredeyse ertesi gün hareketlerde azalma hissedince doktora gittim 3cm açıklığın var doğum başlamış diyip yatış verdiler. hareket takibine çok özen göster nışan gelmeai demek dopum haftasına girdin demek 1 günde de doğabilir 1 haftada da

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım benim nışanım 4 seferde geldi her tuvalete gitmemde 1 kere geldi neredeyse ertesi gün hareketlerde azalma hissedince doktora gittim 3cm açıklığın var doğum başlamış diyip yatış verdiler. hareket takibine çok özen göster nışan gelmeai demek dopum haftasına girdin demek 1 günde de doğabilir 1 haftada da
Sağol kuzum benim valla 4 dennde. Fazla ama açılma 1 cm ve rahim ağzı kapalı dedi doktor bebek kendini doğuma hazırlamiyor ama bu akıntının ve kanamanın sebebini araştırıyorlar aklıma sadece rahimde yumuşama var dediklerini geliyor sanırım oğluşum baskı yaptıkça damara denk gelip oluyor kanama onun dışında bebeğin haraketini takip ediyorum ama şükür bir sıkıntı yok 🤲🏻 teşekkür ederim tekrardan kuzum mesajın için 😘

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Sağol kuzum benim valla 4 dennde. Fazla ama açılma 1 cm ve rahim ağzı kapalı dedi doktor bebek kendini doğuma hazırlamiyor ama bu akıntının ve kanamanın sebebini araştırıyorlar aklıma sadece rahimde yumuşama var dediklerini geliyor sanırım oğluşum baskı yaptıkça damara denk gelip oluyor kanama onun dışında bebeğin haraketini takip ediyorum ama şükür bir sıkıntı yok 🤲🏻 teşekkür ederim tekrardan kuzum mesajın için 😘
Canım bebek baskı yapıyorsa aşağıya yada rahim yumuşaması varsa nışan düşebilir normaldir. Ama eğer gelen nışanınsa oradaki tıpa gitmiş demektir kendine iyi bakmalısın. Enfeksiyona daha açık bir durumda olacaksın eğer öyleyse. Alt tarafa çok temiz bak günşük iç çamaşırını değiştir kuru tut tuvaleti bile ortak kulkanıyorsanız eşinle sürekli dezenfekte et

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ayıptır söylemesi şuan yine geldi 🤦🏻‍♀️kanla karışık koyu KAHVERENGİ şekilde sümüksü bir şey doktorda gidiyorum sanci yok deyip gönderiyorlar

Canım bebek baskı yapıyorsa aşağıya yada rahim yumuşaması varsa nışan düşebilir normaldir. Ama eğer gelen nışanınsa oradaki tıpa gitmiş demektir kendine iyi bakmalısın. Enfeksiyona daha açık bir durumda olacaksın eğer öyleyse. Alt tarafa çok temiz bak günşük iç çamaşırını değiştir kuru tut tuvaleti bile ortak kulkanıyorsanız eşinle sürekli dezenfekte et
Kuzm işte doktor doğum belirtisi dedi o akıntı icjn açılma boyutu 1 saat sonrada artabailir 1 ay sonrada belli olmaz dedi

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ayıptır söylemesi şuan yine geldi 🤦🏻‍♀️kanla karışık koyu KAHVERENGİ şekilde sümüksü bir şey doktorda gidiyorum sanci yok deyip gönderiyorlar

Kuzm işte doktor doğum belirtisi dedi o akıntı icjn açılma boyutu 1 saat sonrada artabailir 1 ay sonrada belli olmaz dedi
Evet ama 29. Haftadason daha değil mi

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Evet ama 29. Haftadason daha değil mi
Evet kuzum 29+1 daha

Geçen hafta erken doğum riski yüzünden 2 tane ciğer geliştirixi vuruldu ayriytetn sabaha kadar ilaç tedavisi gördüm hala ilacı kullanıyorum ama devam ediyor bu lanet şey

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Evet kuzum 29+1 daha

Geçen hafta erken doğum riski yüzünden 2 tane ciğer geliştirixi vuruldu ayriytetn sabaha kadar ilaç tedavisi gördüm hala ilacı kullanıyorum ama devam ediyor bu lanet şey
Deme deme öyle lanet falan herşeyin hayırlısı söyle o karnındakine azıcık daha beklesin acelesi neymiş

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Deme deme öyle lanet falan herşeyin hayırlısı söyle o karnındakine azıcık daha beklesin acelesi neymiş
Ne bileyim teyzesi ya 🥺 beni görmek istiyor sanırım kaç haftadır konuşuyorum onunla gelme annem diye ama dinlemiyor beni paşam 😔

Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda 🤲🏻

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Sanırım onlarda ne dediğini bilmiyor kuzum şimdi de yine 1 cm açılma var dediler şükür sancı çıkmadı kanama durdu ama neden kanama oldu belli değil pazartesi kontrol var bakalım doktorum ne diyecek bu olaylara

Hayırlısı ile sağ salim kucağımiza alsaydık minikleri vaktinde 🤲🏻
Amin vakitlice gelsin minikler 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.