Sorum var Nişan geldi 🤷‍♀️🤦‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ferdabgrkn tarafından oluşturulan Nişan geldi 🤷‍♀️🤦‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,206 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nişan geldi 🤷‍♀️🤦‍♀️
Konbuyu başlatan Ferdabgrkn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum sancini takip et düzenli bir şekilde olduğu zaman doktora git
Kızlar 39+5 bugün sabah nişanim geldi ve ara ara sancilarim oluyor suyum yada sürekli dayanılmaz sancilarim gelmeden hastaneye gitmek istemiyorum sizce doğru mu yapıyorum m 🤐 bebeğimin hareketlerini hissediyorum

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar 39+5 bugün sabah nişanim geldi ve ara ara sancilarim oluyor suyum yada sürekli dayanılmaz sancilarim gelmeden hastaneye gitmek istemiyorum sizce doğru mu yapıyorum m 🤐 bebeğimin hareketlerini hissediyorum
Nasil oldun?

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Benimde erken nisanim geldi gittim alttan muayene ettiler nts bağladı açıklık yoktu sancida ev gönderdi halen dogurmadim 2 hafta oldu.. sen yine git görün belki açılman vardır cnm

Alieymenin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim bir sancıda kurtarsın inşallah ben 40ncı haftama girdim hala bişey yok ya hastaneden sırada alamıyoruz yoğunluktan dolayı öylesine bekliyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Doktora gitmeni tavsiye ederim canım Doktorlar nişan, su, sancı olduğu taktirde hemen hastaneye gidilmesini istiyorlar anne, bebek sağlığı için

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar