Yok canım o değil benden haftalardır geliyor kanlı oluyor yada hafif pembe 4 hafta önce geldi nişanım benim çok zor gözüken kanlı kaçinci haftadasin birde? Bak misal su geliyoe ya eger üstten yirtilirsa sümüksü akinti seffat diyor benden günlerdir geliyor ama suyumda sorun yok gelmemis yani baktılar negatif eskiler gününü kanlı veya pembemsi Nisan ile anlarmis ona göre mudahhele ederlermiş. Mukos tipaci açılınca onca zamandır kapalı olan yerden kanli gelir ama çok değil peçete dolmaz nişanın gelse bile her an doğum olmaz ben 4 haftadır doğurcam güya

son 2 gün kaldı doğumuma hala tık yok ama dün birde bugün sancı geldi emin ol hepimizin tek isteidgi bu evlatlarımıza Sagliklica kavuşmak internetten yazan herşeye güvenme doktorunla görüş daha sağlıklı ben bu konuyu doktorumla görüştüm anlattığı gibi haklı çıktı Nisan gelince doğum olmaz hemen yada 1 saat sonra bile doğum yapabilirsin oğlumda sancı sonrası Nisan geldi mesela 4 saat sonra doğum gerçekleşti cidden bende dayanamıyorum seni çok iyi anlıyorum rüyalarıma giriyordu o derece kafayı yedim