Nişanım gelmişti ama...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşee tarafından oluşturulan Nişanım gelmişti ama... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,267 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nişanım gelmişti ama...
Konbuyu başlatan Ayşee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur Toygar Tıraz

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Dün sabah nişanım geldi hastaneye gittim çok az açılman var eve git sancın artınca gel dediler dün eve geldiğimden beri sancım ara ara vuruyor dün geceden beri de çok fazla arttı ve nişanım gelmeye devam ediyor ne yapsam kızlar sizce tekrar gitsem mi hastaneye 😔

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Dün sabah nişanım geldi hastaneye gittim çok az açılman var eve git sancın artınca gel dediler dün eve geldiğimden beri sancım ara ara vuruyor dün geceden beri de çok fazla arttı ve nişanım gelmeye devam ediyor ne yapsam kızlar sizce tekrar gitsem mi hastaneye 😔
Dünden bu yana gelmedi mi inatcı çıktı seninki 😂ne olur ne olmaz git cnm belki açılman artmıştır Allah yardımcın olsun

Vuslat tır

Kayıtlı Üye
rank
Canım en güzeli evde sancı çekmek
Ben hastanede 9 saat çektim evde zamanını bekle
Bence
Tabi yinede kendin bilirsin canim

Tüm sayfalar yüklendi.