Normal dogum korkusu

• Konbuyu başlatan .....
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ..... tarafından oluşturulan Normal dogum korkusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 917 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal dogum korkusu
Konbuyu başlatan .....
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️
?

.....

Guest
Merhaba benim ilk gebeliğim suan daha 16. Hafta ama normal doğumdan o kadar korkuyorum ki ama Bi yandan da acaba olsa mi diye düşünüyorum özel hastaneye gitmiyorum suan devlet hastanesinde önce normal doğu önerilermis kafam çok karışık

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
3 ü nü de normal dogurmus biri okarak konusuyorum kesinlikle normal dogurmanı tavsiye ederim. Tabi dr bi sıkıntı görmezse zqten o zaman sezeryan der. İnsallah bi sıkıntın olmaz da normal dogurursun. İlk de bende cok korktum hatta son haftalarda dudagım ucuklamıstı korkudan gece kabuslar görütordum ölmüşüm cocuk ortada kalmıs falan. Ay cok zordu. Eşime dedim ben epidural normal yapacam dayanamam ben zaten agrı eşiğim düşük. Tmm dedi özelde epidural dogurdum. İkşncide yine aynı epiduralle dogurdum. Sonuncu o kadar kolay oldu ki nasıl kendi sancımla dogurdum anlamadım bile elhamdülillah. 4 5 saay sancı cektim evde hastaneye gittim sancılar artınca 15 dk da dogurdum dikiş attılar 2 tane dogumhaneden cıktım nasıl oldu anlamadım 🤷‍♀️ yüce rabbim yardım ediyor korkma canım bi avazda kurtul allahın izniyle..

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba benim ilk gebeliğim suan daha 16. Hafta ama normal doğumdan o kadar korkuyorum ki ama Bi yandan da acaba olsa mi diye düşünüyorum özel hastaneye gitmiyorum suan devlet hastanesinde önce normal doğu önerilermis kafam çok karışık
Hiç korkma sakin ol kendini strese sokma bunca insan yapmış öyle düşün bende 3 normal doğum yaptım ilk doğumda bende aşırı korku stres yüzünden doğum şokuna girmiştim herşeyi zorlaştırmıştım sen öyle yapma sakin ol kimseyi dinleme bolca dua et ve zaten daha çok zamanın var kendini şimdiden strese sokma. Hiç olmadı epidural doğum yaparsın ki yapılıyor hatta devlette de yapılıyormuş artık yani sakin ol daha doğumuna var zaten 🤗🤗

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Özelde mecbur kalmadıkça sezaryan yapmiyor ki canım özellikle doğuda , yaparsin inşaallah sende herkes gibi 🥰 benimki kendi sancimla olmuştu , Rabbim kolayliklar versin cümlemize 🤲

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bende normal çok istemiştim ama bel fıtığımdan dolayı sezeryanla aldılar. Çok şükür ağrım olmadı ama imkanın varsa normal tabiki iyi

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım devlet hastanesi ebeler normal doğum yaptiriyormus ben testleri devlette doğumu özel hastane de yaptiricam

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm vlla korkma en sağlıklısı normal doğum bn ilk cocugumu normal doğurdum biraz erken gittgim için suni sancı verdiler ama yinede pişman deglm normal doğurdum icn kendi sancinla bile dogurursun Allah'ın izniyle şimdi ikinciye hamileym 37 haftlgm bebeğim ters sancimida cekecem donmezsse mecbur sezeryan olacam ve çok korkuyrum sezeryandna. Bide daha erken 16 haftaliksn kuzum düşünme bu haftalrda güzel hamilelik 30 dn sonrası berbat en azından bnm icn. 😍k.b çok uzun oldu

Tüm sayfalar yüklendi.