Normal Dogum korkusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mimi tarafından oluşturulan Normal Dogum korkusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,060 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Normal Dogum korkusu
Konbuyu başlatan Mimi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutsuz kadın

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Benim ki çok zordu yaa sancılarım vardı hastaneye gittim 6 santim açılman var dedi üstüne bana suni sancı verdi mahfoldum resmen bittim resmen yaa 😫 inşallah bu kolay geçer ve sancılarım olmasına rağmen suni sancı vermezler suni sancı berbat birşey
İsteklerini söyleyebilirsin zorla çabucak soğsun diye yapıyorlar ama olan size oluyor. Şimdiden doktorunuzla konuşun gerçi devlette iseniz hangi doktor denk gelir bilinmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

🥺Off Allah tum hamile olan kadınlara yardim etsin inşallah bana
Doğuma hazırlanırsanız kolay olur diye düşünüyorum nefes egzersizleri falan doğum anı panik olmamak gerek

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Benim ki çok zordu yaa sancılarım vardı hastaneye gittim 6 santim açılman var dedi üstüne bana suni sancı verdi mahfoldum resmen bittim resmen yaa 😫 inşallah bu kolay geçer ve sancılarım olmasına rağmen suni sancı vermezler suni sancı berbat birşey
Aynen canım suni sancı berbat bişey ilk dogumum da kendi sancım la dogum yaptım ama 2.de suni verdi doktor sancım yoktu 4 saat çektim öldüm geberdim Allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun.

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Benim bu nasip olursa ilk olacak normal istiyorum ama nedense içimden bir ses sezeryana alınacaksin deyip beni korkutuyor 😂😂
🤣Bende öyleyim ya bazen kendime güvenip normal olsun ya diyorum sonra diyorum ki çok zor yapar mıyım acaba
en iyisi sezaryen falan
ilk defa yaşayacağımız için hicbirsey bilmiyoruz vakti geldiğinde olucak herşey biz ne düşünürsek düşünelim herşey o anki duruma göre ilerleyecek Allah yardım etsin inşallah bizlere

Tüm sayfalar yüklendi.