Normal dogum mu sezeryan mı olmaliyim ?

• Konbuyu başlatan İsimsiz bebek annesı😂😂😂
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İsimsiz bebek annesı😂😂😂 tarafından oluşturulan Normal dogum mu sezeryan mı olmaliyim ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,728 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal dogum mu sezeryan mı olmaliyim ?
Konbuyu başlatan İsimsiz bebek annesı😂😂😂
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sibelita

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ilk dogumum olacak mayıs ayında ama dogumdan cok korkuyorum sizce normal mi yapayım sezeryanmı
Benimde ilk doğum olacak inşallah mayıs ayında 😅 hamile kaldığımdan beri hiç korkmuyorum doğal doğum hep aklımda keşke evde yapabilsem ama özelde normal düşünüyorum inşallah kesisiz olması içinde başka hastaneleremi gitsem doktor ve hastanelerden korkuyorum yoksa kendime güveniyorum 🤭

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum normal doğum iyi olabilir ben bilmiyorum sezaryen oldum güzel geçti şuam olsa yine sezaryen olurum ama belki normal doğum daha iyidir bilmiyorum

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ilk dogumum olacak mayıs ayında ama dogumdan cok korkuyorum sizce normal mi yapayım sezeryanmı
Benimde ilk dogumumdu bence normal doğum canım ben normal yaptım sezeryandan çok korkuyordum zaten çok şükür normal oldu rabbim bı sancida kurtarsın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.