Normal doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esma Tanık tarafından oluşturulan Normal doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 661 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal doğum
Konbuyu başlatan Esma Tanık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Mahnur

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar gebeliğimin 34. Haftasındayım sezeryan doğum dan vazgeçtim bir aksilik çıkmazsa son güne kadar normal doğum yapmak istiyorum ama napmam lazım yürüyüşe başliyimmi vb .❤🥰
Aynen canım geç bile kalmışsın yürümede bol bol yürü merdiven in çık hurmayı ben 36. Haftaya girince başlamıştm çünkü erken doğum da yapabiliyor bol bol su da iç

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Hanımlar gebeliğimin 34. Haftasındayım sezeryan doğum dan vazgeçtim bir aksilik çıkmazsa son güne kadar normal doğum yapmak istiyorum ama napmam lazım yürüyüşe başliyimmi vb .❤🥰
Korunmasız ilişki,sıcak duş,yürüyüş yapmak,çömelme kalkma hareketi,hurma yemek,adaçayı veya ahududu yaprağı çayı ayrı ayrı tabii içmek, merdiven inip çıkmak, karnınıza çörek otu yağı sürebilirsiniz, yerleri çömelip elinizle silebilirsiniz vs aklıma bunlar geldi. Tabii ki hepsini bir anda yapmayın ama bunlar tetikleyebilir. Göğüs ucu masajı da doğumu tetikler fakat yine de siz fazla yormayın kendinizi ve başlasın diye kafanıza takmayın. Akışına bırakın biraz da.

Son düzenleme:

Aselcik

Kayıtlı Üye
rank
Meryem Ana otu nu al canım sancilarin artınca suya koydur çabuk açılma oluyormuş doğum kolay oluyormuş

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Ben bütün gün yatıyordum gerçi evde çok hareketliydim ben durmuyordum 😂 benim 35 haftalıkken rahimde incelme vardı doktorum dedi yat kalkma 39 haftada doğurdum zaten normal doğumla rabbim de seni bi avazda kurtarır inşallah korkma asla rabbim yol veriyor 🌸

Tüm sayfalar yüklendi.