Sorum var Normal doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🐣AseL'in AnnEsi🤰 tarafından oluşturulan Normal doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,829 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal doğum
Konbuyu başlatan 🐣AseL'in AnnEsi🤰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asaf

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normal doğum olanlar varsa özellikle yazabilir mi banada doktor normal doğum diyor ama sizce zor mu kolay mı geçti siizn tam olarak nasıldı anlatabilir misiniz tabi herkesin doğumu farklı olur ama merak ediyorum bende işte çok ağrılı sancilimi ben mesela normal doğumu epidural mi yapsam diyorum belden uyustururup fikrinize ihtiyacım var
Normal doğum aslında diğer her doğumdan daha sağlıklı nromalde çok korkuyoruz ama inan korkulacak hiç birşey yok. Ben. Doğumun geldiğini adet sancısı gibi ağrı girip Ve birdaha ağrı gecmeyince anladım 😊 suyum gelmemisti ve doğumdan bir gün önceye kadar ilişkim olmuştu doğuma gitigimde 9 santim açılmam olduğunu ve. Suyumun gelmediğini öğrendim. Suyu patlatilar ve üstümden yük kalktı zaten sudan sonra 5 dakkika da ağrı geldi doğumum başladı emin ol. Sancılı ağrılı olabilir ama gercekden o deneyimi bı kere de olsa normal doğumu tat derim herşey gönlünce olsun

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle kuzum bebegini kucağına aldıktan sonra çektiğim her cefanin canı sağ olsun diyorsun çok güzel bir duygu asıl o zaman annelerin kıymetini daha iyi anlıyor insan kurban olduğum anam diyorum bizi doğurup büyütene kadar neler çekmiş ama digurunca daha iyi anlıyorsun herşeyi
Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasıp etsin inşallah sabırsızlıkla bekliyorum bende kucagima alacağım o büyülü günü 🥰

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normal doğum olanlar varsa özellikle yazabilir mi banada doktor normal doğum diyor ama sizce zor mu kolay mı geçti siizn tam olarak nasıldı anlatabilir misiniz tabi herkesin doğumu farklı olur ama merak ediyorum bende işte çok ağrılı sancilimi ben mesela normal doğumu epidural mi yapsam diyorum belden uyustururup fikrinize ihtiyacım var
Senle tarihte doğuracaz galiba canım 🥰🥰🥰benim ilk doğumum baya zordu yani kendi sancılarımla 6 santim açılmam olmasına rağmen suni sancı da verdiler ve baya zor oldu benim için 😕 kendi sancılarım olsaydı belki o kadar zorlanmazdım ama suni sancı baya kötü yaaa acısı 😕 inşallah bu doğumum kolay geçer ve suni sancı vermezler kendi sancılarımla doğum yaparım 🤲😀 Rabbim seni de beni ve bütün anneleri bir sancıda kurtarsın kolay geçirisin doğumumuzu inşallah canım 🥰🥰 herkesin doğumu farklı oluyor canım belki senin ki kolay ve güzel geçer 🥰

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Benimkisi normaldi 1 cm açıklık vardı kendi sancım yoktu suni verip açmaya çalıştılar suni ilede olmayınca rahim sancısı verdiler onunda sancısını ben kaldiramadim kendi isteğimle sezeryanla doğum yptm benim bünyem sanciyi kaldirmadi ama herkesin doğumu farklı olur

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Rabbim hayırlı, kolay doğum nasip etsin kuzum. Benim elimde olsa şahsen bende normal doğum tercih ederdim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Asaf

Kayıtlı Üye
rank
Kacinci haftada normal doğummu sezeryanmi soyluyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.