Sorum var Normal mi sezaryen mi acil bakar mısınız

• Konbuyu başlatan Buse098765
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Buse098765 tarafından oluşturulan Normal mi sezaryen mi acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal mi sezaryen mi acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Buse098765
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sibelefem
B

Buse098765

Guest
Çatı muayenesi oldum rahat doğurursun dedi doktorum 38. Haftadayım şuan sizce hangi doğumun iyileşmesi süreci daha kolay fikir verin lütfen siz olsanız imkan varken normal yapar mısınız yoksa çok beklemeden sezaryen mi olursunuz

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Çatı muayenesi oldum rahat doğurursun dedi doktorum 38. Haftadayım şuan sizce hangi doğumun iyileşmesi süreci daha kolay fikir verin lütfen siz olsanız imkan varken normal yapar mısınız yoksa çok beklemeden sezaryen mi olursunuz
Çok açık uçlu bir soru kendi bedenini kendin tanıyıp karar ver ben normal yaptım sezeryan olmaması içinse son ana kadar çok dua ettim çünkü acı eşiğim çok düşük çabuk toparlanamam biliyorum sancı çekmek zor ama doğumdan sonra bitti ayrıca doktor görüşü önemli hiç araştırma derim kendi kararın olsun herkesin doğum hikayesi farklı araştırmak daha fazla korkuya sebep olur başka bir şey değil sadece normal olursa nasıl ıkınacağını öğren sezeryan istiyorsan belden uyuşma mı tümden narkozlu sezeryan mı istersin ona bak

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
@Doğa'm 💜 Arkadaşıma katılıyorum onun için onun yazdıklarının dışında normal doğum anında aşırı stres olacaksan panik atağın falan varsa ıkınmak sıkıntı yaratbilir.Burada doktorunun yapısı tarzı da önemli seni sakinleştirebilen soğukkanlı bir doktorsa senin stresini alıp doğru yönlendirebilir o zaman normal doğum gerçekten doğum sonrası toparlanma ve emzirme açısından çok rahat diye duydum.Ama eğer asabi ilgilenmeyen biriyse sana bağırıp çağırıp azarlayabilir doğum sırasında o zaman sezaryen daha iyi olur.Mesela ben sezaryen oldum ve ilk 1 hafta çok zor geçiyor sürekli enfeksiyon kapma ihtimali, göbek desen kalıyor, ilk bir hafta emzirirken de canın çok acıyor ama bir 10 gün sonra da normal hayatıma dönmüştüm ben belimi incitmeme rağmen.Aslında çok fazla etken var ve çok karmaşık bir süreç, onun için kendi içine sineni yapman daha mantıklı, biz ne dersek de çok farklı ihtimaller var karşına çıkabilecek

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Hakkında hayır'lısı olsun cmm ben sezeryan oldum keşke elimde olsa normal istedi m ama olmadı sezeryanı n sonrası zor normal ın başı bence kendine bak ben şöyle düşünüyorum bunu sorduğuna göre sen normal yaparsın Doktor'un zaten takıpte dır olsı Bor durumda onlar seni uyarır kendini kasma stres etme sen yaparsın bebeğini kucağında olunca bütün acıların geçecektir ☺

Tüm sayfalar yüklendi.