Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kizlar bu üçüncü hamilelik yanj çocuğum yok önceki ikiside bosdu aderten üç gün önce test yaotim böyle hayalet cizgi vardı sonra iki gün sonra yine yaotim biraz daha belirgindi ve iki saat sonra kopkoyu olmsdu şimdi doktora gitmek istemiyorum heo alttan bakiolar göremeyince sizce napayım yarında kan vercm hiç bir belrtimde yok sadec arada kasıklarım ağrıyr adet olckmis gibi off çok mutsuzum ztn hiç inanamiyrm olcsginida altı sneedir her ay hüsran tükendim artik
Merhaba kizlar bu üçüncü hamilelik yanj çocuğum yok önceki ikiside bosdu aderten üç gün önce test yaotim böyle hayalet cizgi vardı sonra iki gün sonra yine yaotim biraz daha belirgindi ve iki saat sonra kopkoyu olmsdu şimdi doktora gitmek istemiyorum heo alttan bakiolar göremeyince sizce napayım yarında kan vercm hiç bir belrtimde yok sadec arada kasıklarım ağrıyr adet olckmis gibi off çok mutsuzum ztn hiç inanamiyrm olcsginida altı sneedir her ay hüsran tükendim artik
Oyle söyleme canım benim hepimizin bir sınavı var Rabbim inşallah seninde gönlüne göre versin verende alanda o inşallah sana da nasip olsun annelik doktora gitmek içinde acele etme istersen tahlilini yaptır hamileliğin kesinleşsin 8 9 haftaya kadar genelde bebeği görmüyorlar boş yere kendini strese sokma
Oyle söyleme canım benim hepimizin bir sınavı var Rabbim inşallah seninde gönlüne göre versin verende alanda o inşallah sana da nasip olsun annelik doktora gitmek içinde acele etme istersen tahlilini yaptır hamileliğin kesinleşsin 8 9 haftaya kadar genelde bebeği görmüyorlar boş yere kendini strese sokma
Alttan muayene düşüğe sebep olmaz sadece biraz müstehcen olduğu için bide kiminin cani accidigi için tercih etmiyorlar kan ver kanda çıkarsa 6 haftada git doktora folik asit başlamaları gerekiyor çünkü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cnm biraz bekle kan testi ver daha sonra bekle kanama olmadığı sürece gitme .. bı 6 haftalık ol doktora git keseye bakarsın. Alttan muayene olma .. ve sakin agilrik taşıma stresten uzak dur kendini yorma bol bol dinlen .. ve korku varsa sende yanında ayet bulundur dua oku rabbim gönlüne göre versin insalalh bı defa bebeğini sağlıkla kucagina alırsın
Ve aile hekimine git sana folik asit versin kan değerim düşükse sana demir ilacı ve folik asit verir düşüğü engeller o muayeneye gidene dek
Merhaba kizlar bu üçüncü hamilelik yanj çocuğum yok önceki ikiside bosdu aderten üç gün önce test yaotim böyle hayalet cizgi vardı sonra iki gün sonra yine yaotim biraz daha belirgindi ve iki saat sonra kopkoyu olmsdu şimdi doktora gitmek istemiyorum heo alttan bakiolar göremeyince sizce napayım yarında kan vercm hiç bir belrtimde yok sadec arada kasıklarım ağrıyr adet olckmis gibi off çok mutsuzum ztn hiç inanamiyrm olcsginida altı sneedir her ay hüsran tükendim arti
Merhaba kizlar bu üçüncü hamilelik yanj çocuğum yok önceki ikiside bosdu aderten üç gün önce test yaotim böyle hayalet cizgi vardı sonra iki gün sonra yine yaotim biraz daha belirgindi ve iki saat sonra kopkoyu olmsdu şimdi doktora gitmek istemiyorum heo alttan bakiolar göremeyince sizce napayım yarında kan vercm hiç bir belrtimde yok sadec arada kasıklarım ağrıyr adet olckmis gibi off çok mutsuzum ztn hiç inanamiyrm olcsginida altı sneedir her ay hüsran tükendim arti
Benimde 5 yıl olmadı canım umudumu kestim artık 1 düşük 1 dış gebelik geçirdim doktorlar tüp bebek önerdiler en son o kadar yıpranmıştım ki artık bebeğim olmayacak diyordum hep doktorum en son 3 ay ara verelim öyle gel tüp bebek tedavisi uygulayalım dedi evime geldim artık saldım kendimi olmuyor zaten deyip boşverdim sonra birgün belim çok kötü ağrıyordu hastaneye gittim tahlil istedi genel cerah doktoru verdim sonuç çıkınca hamile olduğumu öğrendim sabredin e haline şükredince veriyor Rabbim şimdi 8 yıl oldu evlenelim ve 2 çocuğum var 3 yaşında kızım 1 aylık oğlum var hamdolsun Rabbim derdini göstermesin Sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşallah bütün evlatlara benim evlatlarıma da İnşallah sende benim gibi mucize görüp evlat sahibi olursun canım sabret tevekkül et olacak inşallah
İstersen sana yardımcı olabilirim tanıdığım biyolog bi ablam var yıllarca hamile kalmayanlar bile onun macunlarıyla hamile kalıyor
İstersen sana yardımcı olabilirim tanıdığım biyolog bi ablam var yıllarca hamile kalmayanlar bile onun macunlarıyla hamile kalıyor
İçini ferah tut bende iki kere kimyasal gebelik geçirdim bu gebeligimde hep korku vardı ufacık kasik bel ağrısında ağlıyordum çok şükür bugünlere geldim darısı basina rabbim hayırlısıyla nasip etsin