Sorum var Nst bilgi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emir'inAnnesi tarafından oluşturulan Nst bilgi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,428 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nst bilgi
Konbuyu başlatan Emir'inAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Nst ye kaçıncı haftada giriliyor ben bilmiyorum da
Ben 32 den itibaren erken doğum riskim var diye doğuma kadar haftalık girdim 40+2 de doğum yaptım. Doktor senin durumuna göre nst yi söylüyor canım

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
32 den sonra

32 den sonra 38 e kadar yattım canım kalkmadan ilaçta kullandım
Canım doktorum bugün bana da erken doğum olabilir dedi bebeğimi erken doğurmak istemiyorum hangi ilaçları kullandım canım sen bu konuda biraz bilgi verebilirmisin yatma hariç çünkü yatmam çok zor 2 yaşında bir kızım var bu arada 31 +2 haftalık hamileyim nst de az sancım çıktı

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım doktorum bugün bana da erken doğum olabilir dedi bebeğimi erken doğurmak istemiyorum hangi ilaçları kullandım canım sen bu konuda biraz bilgi verebilirmisin yatma hariç çünkü yatmam çok zor 2 yaşında bir kızım var bu arada 31 +2 haftalık hamileyim nst de az sancım çıktı
Canım öncelikle Rabbim yardımcın olsun inşallah vaktinde doğar yavrun 🙏 benim doktorum durumuma göre progestanı fitil olarak bir de magnezyum vermişti düzenli kullandım bol istirahat birde öyle atlattım benim nst de sancım çıkmıyordu canım sana yardımcı olabilecek kimse yok mu

Canım öncelikle Rabbim yardımcın olsun inşallah vaktinde doğar yavrun 🙏 benim doktorum durumuma göre progestanı fitil olarak bir de magnezyum vermişti düzenli kullandım bol istirahat birde öyle atlattım benim nst de sancım çıkmıyordu canım sana yardımcı olabilecek kimse yok mu
Keşke Olsa kuzum birde bu erken doğumun üstüne Badana yaptırıyorum kaynanamlarla birlikte oturuyorum iş yap ak istemiyorum ama onlar iş yaparken diken üstünde gibiyim inşallah erken doğum olmaz çünkü ilk gebeliğin 32 haftada doğdu bunun öyle olmasını istemiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.