Fırsat bulamadım pek girmek için çok ağrılarım vardı canım ama ne yazıkki geçtiBahar brbde seni merak ettim dün yoktun

Fırsat bulamadım pek girmek için çok ağrılarım vardı canım ama ne yazıkki geçtiBahar brbde seni merak ettim dün yoktun
Amin bitanem Allah razı olsun çok sağolHayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin de kuzucuk![]()
İyiyiz çok şükür kuzum çocuklar ile uğraşıyorum valla ne yapayım öperim canım benim Allah razı olsunDogum yapsalar post acarlardi cnm sen nasilsin bebegin nasil op bizim yerimize minigi
ite kaka gidiyor cnm cok yaramaz minigim büyudukce uslanir diyodum dahada bir yaramaz oldu tek ugrasimiz Allah canlarini sagetsin ugrasiriz napalimİyiyiz çok şükür kuzum çocuklar ile uğraşıyorum valla ne yapayım öperim canım benim Allah razı olsun
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Amin amin kuzum senin 1 tane miydi kuzum çocukite kaka gidiyor cnm cok yaramaz minigim büyudukce uslanir diyodum dahada bir yaramaz oldu tek ugrasimiz Allah canlarini sagetsin ugrasiriz napalim
Aynen kuzum yaBende merak ediyorum ikisini
Amin kuzum inşallahBende dünden beri görmedim kuzum hayırlısı ile doğururlar inşallah![]()
İnşallah kuzumEvet canim yoklar insallah hoş haberlerle gelirler
Gamzem allah razı olsun
Ayy rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahGamzem allah razı olsun,acile gittim alltan muayne ettiler ne,sancı ne açilma vardi eve geldim kanamam oldu geri ambulansla hastaneye gittim nişanim gelmiş 1sm da açilma vardi eve gönderdler sancini evden çek diye şuan evdeyim şimdilik birşey yok bir gelişme olursa mutlaka yazarim her kezden allah razi olsun soran merak eden
![]()
Allah razi olsun gülümAyy rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahbir avazda kurtul kuzum
![]()
Cümlemizden kuzumAllah razi olsun gülüminşallah beklemedeyim