Ayaklarım çok şişiyo ve yürürken acıyo ne yapsam rahatlarım önerisi olan varmı
U Umayyy Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 109 1 Ağustos 2022 #1 Ayaklarım çok şişiyo ve yürürken acıyo ne yapsam rahatlarım önerisi olan varmı
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 1 Ağustos 2022 #2 Umayyy' Alıntı: Ayaklarım çok şişiyo ve yürürken acıyo ne yapsam rahatlarım önerisi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Tuzu azalt kuzum bide yükseğe koy yat dinlendir soğuk su tutmak da iyi geliyor Du bana cnm dene istersen geçmiş olsun
Umayyy' Alıntı: Ayaklarım çok şişiyo ve yürürken acıyo ne yapsam rahatlarım önerisi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Tuzu azalt kuzum bide yükseğe koy yat dinlendir soğuk su tutmak da iyi geliyor Du bana cnm dene istersen geçmiş olsun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 1 Ağustos 2022 #3 Umayyy' Alıntı: Ayaklarım çok şişiyo ve yürürken acıyo ne yapsam rahatlarım önerisi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Kuzum tuzlu su ile ayağını ov iyi gelir
Umayyy' Alıntı: Ayaklarım çok şişiyo ve yürürken acıyo ne yapsam rahatlarım önerisi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Kuzum tuzlu su ile ayağını ov iyi gelir
U Umayyy Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 109 1 Ağustos 2022 #4 💕MaSaLıM💕' Alıntı: Tuzu azalt kuzum bide yükseğe koy yat dinlendir soğuk su tutmak da iyi geliyor Du bana cnm dene istersen geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Yapıyprum ama sadece anlık i Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum tuzlu su ile ayağını ov iyi gelir Genişletmek için tıkla ... yi geliyo
💕MaSaLıM💕' Alıntı: Tuzu azalt kuzum bide yükseğe koy yat dinlendir soğuk su tutmak da iyi geliyor Du bana cnm dene istersen geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Yapıyprum ama sadece anlık i Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum tuzlu su ile ayağını ov iyi gelir Genişletmek için tıkla ... yi geliyo
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 1 Ağustos 2022 #5 Umayyy' Alıntı: Ayaklarım çok şişiyo ve yürürken acıyo ne yapsam rahatlarım önerisi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Cok geçmiş olsun canım
Umayyy' Alıntı: Ayaklarım çok şişiyo ve yürürken acıyo ne yapsam rahatlarım önerisi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Cok geçmiş olsun canım
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 1 Ağustos 2022 #6 Umayyy' Alıntı: Yapıyprum ama sadece anlık i yi geliyo Genişletmek için tıkla ... Gebelik boyuncs tamamen geçirme şansın yok ztn kuzum mecbur sabredip dayanacaksın kuzum çok geçmiş olsun
Umayyy' Alıntı: Yapıyprum ama sadece anlık i yi geliyo Genişletmek için tıkla ... Gebelik boyuncs tamamen geçirme şansın yok ztn kuzum mecbur sabredip dayanacaksın kuzum çok geçmiş olsun
U Umayyy Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 109 1 Ağustos 2022 #7 💕MaSaLıM💕' Alıntı: Gebelik boyuncs tamamen geçirme şansın yok ztn kuzum mecbur sabredip dayanacaksın kuzum çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım aynen sabrediyorum
💕MaSaLıM💕' Alıntı: Gebelik boyuncs tamamen geçirme şansın yok ztn kuzum mecbur sabredip dayanacaksın kuzum çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım aynen sabrediyorum
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 1 Ağustos 2022 #8 Umayyy' Alıntı: Teşekkür ederim canım aynen sabrediyorum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
Umayyy' Alıntı: Teşekkür ederim canım aynen sabrediyorum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,643 Konum Kırklareli 1 Ağustos 2022 #9 Umayyy' Alıntı: Ayaklarım çok şişiyo ve yürürken acıyo ne yapsam rahatlarım önerisi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Tuz tüketimini azalt hatta komple hayatından çıkar canım bol bol su tüket. Geçmiş olsun
Umayyy' Alıntı: Ayaklarım çok şişiyo ve yürürken acıyo ne yapsam rahatlarım önerisi olan varmı Genişletmek için tıkla ... Tuz tüketimini azalt hatta komple hayatından çıkar canım bol bol su tüket. Geçmiş olsun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 1 Ağustos 2022 #10 Umayyy' Alıntı: Yapıyprum ama sadece anlık i yi geliyo Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum Allah'ım yardımcın olsun
Umayyy' Alıntı: Yapıyprum ama sadece anlık i yi geliyo Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum Allah'ım yardımcın olsun