Sorum var Of bu adamlar neden böyle

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde hazmus tarafından oluşturulan Of bu adamlar neden böyle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,154 kez görüntülenmiş, 114 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Of bu adamlar neden böyle
Konbuyu başlatan hazmus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Saçmalama kuzum Niye böyle düşünüyorsun Lütfen bak karnındaki Bebeğini düşün ama sen ağladığında o çocuk etkilenmiyor mu Yazık değil mi ona arkadaş ortamı falan yok mu böyle hani çıkıp gezeceksin Kafanı dağıtacaksın durma evde öyle Dakika başı da ağlanmaz hiçbir şey Kafana takma Hiçbir şey senden önemli değil Bunu hiçbir zaman unutma
Biliyorum canım etkileniyor o yüzden ağrılarım oluyor biliyorum ama elimde olmadan oluyor ağlamayı durduramiyirum , Yok kuzum ne arkadaşi bütün arkadaşlarım okuyorlar ve uzaktalar bide burda öyle kafana göre isteyince çıkayım diye bişey yok yani ailemde varda eşimin ailesinde yok, çocukluk arkadaşım kuzenim var oda evli uzun zamandır görüşmedik babasının evine gelmiş oda görmeye gidecem dedim eşim izin vermedi, ne yapayım bilmiyorum,
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Efendim Hülyam 😞🥺

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Biliyorum canım etkileniyor o yüzden ağrılarım oluyor biliyorum ama elimde olmadan oluyor ağlamayı durduramiyirum , Yok kuzum ne arkadaşi bütün arkadaşlarım okuyorlar ve uzaktalar bide burda öyle kafana göre isteyince çıkayım diye bişey yok yani ailemde varda eşimin ailesinde yok, çocukluk arkadaşım kuzenim var oda evli uzun zamandır görüşmedik babasının evine gelmiş oda görmeye gidecem dedim eşim izin vermedi, ne yapayım bilmiyorum,

Efendim Hülyam 😞🥺
Noldu böyle mariyam sana seni böyle görmek istemiyorum birtanem 😔😔😔🥺 neşeli arkadaşım benim

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Efendim Hülyam 😞🥺
Kuzum böyle kendini bırakma evladınız için hiç kimse emin ol Bir şey olmaz Sadece kendine yaparsın Herkes bir şekilde gülüp eğleniyor hayatına devam ediyor ama olan sana olur ve evladına olur ya da kendin çık gez Alışveriş yap dolaş kafana dağıtacak şeyler bul

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kuzum böyle kendini bırakma evladınız için hiç kimse emin ol Bir şey olmaz Sadece kendine yaparsın Herkes bir şekilde gülüp eğleniyor hayatına devam ediyor ama olan sana olur ve evladına olur ya da kendin çık gez Alışveriş yap dolaş kafana dağıtacak şeyler bul
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum olan bizlere oluyor 😔

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kuzum neşemi bırakırlar insanda , inan çok yorgunum alimle bile doğru düzgün ilgilenemiyorum, bıraksan aylarca hiçbir şey yiyip içmeden öylece yataktan çıkmam
Noldu böyle mariyam sana seni böyle görmek istemiyorum birtanem 😔😔😔🥺 neşeli arkadaşım benim
Haklısın canım zaten kimin umurunda ki bu halde olmam , ben kendime ağlıyorum kendime kızıyorum ne yapıyorsam kendime yapıyorum, kimse de umursamıyor beni , aslında hamilelikte daha çok ilgi istiyor insan , benimki herhalde ilgisizlikten 😞

Tüm sayfalar yüklendi.