Kuzum kulağında akıntı vs yok sürekli eli orada merak ettimNormal kuzum keşfediyor ileri doğru daha da beter olacak. Kulağı akıyor mu peki ?
Canım ağlamıyor sa sıkıntı yok demektir keşif ediyordur artıkKızlar Neden Böyle Sürekli Elleri Kulağında
Dış mahfediyor kuzum yaCanım ağlamıyor sa sıkıntı yok demektir keşif ediyordur artık![]()
Hm ben aslında hiç jel felan kullanmadım cnm bilmiyorum niye ama inşallah çıkar cnm ya diş kaşıma si için oyuncak lardan ver biraz destek olurDış mahfediyor kuzum yajel sürüyorum biraz rahatlıyor bir çıkmadı daha
Hepsini veriyorum atıyor havuç dişlik soğanın sapını hatta dolaba bile koyuyorum soğuk olsun diye banamisin demiyorHm ben aslında hiç jel felan kullanmadım cnm bilmiyorum niye ama inşallah çıkar cnm ya diş kaşıma si için oyuncak lardan ver biraz destek olur![]()
Ay canım öyle şeyler verirken dikkatli ol cnm alalh muhafaza üzülme öyle böyle büyüyorlar bende senin gibi idim ama büyüdü bakHepsini veriyorum atıyor havuç dişlik soğanın sapını hatta dolaba bile koyuyorum soğuk olsun diye banamisin demiyor![]()
Ederim kuzum benim biriis birşey diyor hangisi iyi geliyorsa onu yapmaya çalışıyorumAy canım öyle şeyler verirken dikkatli ol cnm alalh muhafaza üzülme öyle böyle büyüyorlar bende senin gibi idim ama büyüdü bakhepimiz bu yoldan geçtik onun yerine meyve suzgecine koy canım birde çok soğuk şeyler verme yazık bu sefer hasta olur
Haklısın canım benim annelik işte inşallah çıkarsa bizede haber et minik tavşan olur,Ederim kuzum benim biriis birşey diyor hangisi iyi geliyorsa onu yapmaya çalışıyorum