Kulağına da dikkat et cnm kepçe olmasın yumuşak yaHemen verecem canım benim tavşan olacak oglusum inşallah Allah'ım izniyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hazalcim neler cekiyoruzuyku sıfır allahdan annem var
![]()

Kulağına da dikkat et cnm kepçe olmasın yumuşak yaHemen verecem canım benim tavşan olacak oglusum inşallah Allah'ım izniyle
Hazalcim neler cekiyoruzuyku sıfır allahdan annem var
![]()
Amin inşallah canimmm çok zorBu aylarda kulak ağrısı çok oluyo canım kakası da yeşilse kulak ağrısı yasiyo kuzucukcok zor ya Allah şifa versin bi dönem böyle olacak geciyo sonra
Kulağına da dikkat et cnm kepçe olmasın yumuşak yahadi inşallah en kısa zamanda bekliyorum
İnşallah değildir hastaneden hiç çıkamıyoruzDoktora götür büyük ihtimalle ortakulak iltihabı başlangıcı olabilir. Yuşa Han'da 2 gündür öyleydi bugün götürdüm antibiyotik, iburamin, parol verdi doktor
Canım benim Rabbim yardımcımız olsun bazen diyorum 3 .4 çocuğu olanlar napıyorAy hiiiç sorma zombi gibiyim iyice salak hissediyorum kendimi kaç aydır uykusuzluktan bir şeyi bi kerede anlayamıyorum sürekli huysuzum alınıyorum hamileliğe geri döndüm sankiAllah yardımcımız olsun
Artık onların hayatını yaşıyoruzAmin inşallah canimmm çok zor
İnşallah değildir hastaneden hiç çıkamıyoruz
Canım benim Rabbim yardımcımız olsun bazen diyorum 3 .4 çocuğu olanlar napıyor![]()
Evet canım benim Rabbim yokluklarini gostermesinArtık onların hayatını yaşıyoruzgüzel ama çok yorucu ya
![]()
Valla bizde doğdu doğalı hastaneden çıkamıyoruz ama Allah sabır ve güç veriyor çok şükürAmin inşallah canimmm çok zor
Canım benim Rabbim yardımcımız olsun bazen diyorum 3 .4 çocuğu olanlar napıyor![]()
Ay hele bi de arka arkaya olanlar aman Allahım analar cennetlik derler asıl onlar cennetlikAmin inşallah canimmm çok zor
Elini Kulağına götürdüğünde ağlıyormu canım kulağı ağrıyor ola bilirmi?Kızlar Neden Böyle Sürekli Elleri Kulağında
Benim öyle oldu anam ağladı yeminlenAy hele bi de arka arkaya olanlar aman Allahım analar cennetlik derler asıl onlar cennetlik![]()
Kuzum ağlıyor bazen naptigini bilmiyor bu çocukElini Kulağına götürdüğünde ağlıyormu canım kulağı ağrıyor ola bilirmi?
Ay hele bi de arka arkaya olanlar aman Allahım analar cennetlik derler asıl onlar cennetlik![]()