Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum oldu🤩isteyen her kese nesib olsun İnşAllah 🤲
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 24 Ocak 2023 #1 Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum olduisteyen her kese nesib olsun İnşAllah
🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹 Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 1,269 24 Ocak 2023 #2 2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum olduisteyen her kese nesib olsun İnşAllah Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah
2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum olduisteyen her kese nesib olsun İnşAllah Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 24 Ocak 2023 #3 Gözün Aydın Canım Benim Allah'ım Analı Babalı Büyütsün İnşallah
-Fatma- Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 98 24 Ocak 2023 #4 Gözünüz aydın Rabbim salih evlat eylesin İnşaALLAH analı babalı büyütsün
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 24 Ocak 2023 #5 2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum olduisteyen her kese nesib olsun İnşAllah Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam kuzum gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum olduisteyen her kese nesib olsun İnşAllah Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam kuzum gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 24 Ocak 2023 #6 2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum olduisteyen her kese nesib olsun İnşAllah Genişletmek için tıkla ... gozun aydin canim anali babali buyusunnormal dogum oldu?
2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum olduisteyen her kese nesib olsun İnşAllah Genişletmek için tıkla ... gozun aydin canim anali babali buyusunnormal dogum oldu?
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 24 Ocak 2023 #7 2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum olduisteyen her kese nesib olsun İnşAllah Genişletmek için tıkla ... Gòzün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun inşallah
2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum olduisteyen her kese nesib olsun İnşAllah Genişletmek için tıkla ... Gòzün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun inşallah
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 24 Ocak 2023 #8 Cox teşekkürler kızlar,normal doğum oldu
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 24 Ocak 2023 #9 2uşaq anası' Alıntı: Cox teşekkürler kızlar,normal doğum oldu Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz kuzum eve döndün mü
2uşaq anası' Alıntı: Cox teşekkürler kızlar,normal doğum oldu Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz kuzum eve döndün mü
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,371 Konum İstanbul 24 Ocak 2023 #10 2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum olduisteyen her kese nesib olsun İnşAllah Genişletmek için tıkla ... Oy maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
2uşaq anası' Alıntı: Salam kızlar doğurdum şipşirin 1oğlum olduisteyen her kese nesib olsun İnşAllah Genişletmek için tıkla ... Oy maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah