Ölüyorum kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Zeynep emoş tarafından oluşturulan Ölüyorum kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 780 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Ölüyorum kızlar
Konbuyu başlatan Zeynep emoş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 5 gündür kusma mide bulantısı sol bel kemik ağrısı başımda bir ağırlık hiç bitmeyen bir ateş adım atacak güç yok ve dizlerim ağrıyor ve günde en az 4 kere kusuyorum çok susuyorum Allah aşkına yardım edin bebeğim 3
Kuzum dotkoera gittin mi peki ilaç filan vermediler mi

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 gündür kusma mide bulantısı sol bel kemik ağrısı başımda bir ağırlık hiç bitmeyen bir ateş adım atacak güç yok ve dizlerim ağrıyor ve günde en az 4 kere kusuyorum çok susuyorum Allah aşkına yardım edin bebeğim 3
Rabbim acil şifalar versin İnşaAllah canım bir doktora görün ilac falan yazsın

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Cok geçmiş olsun canım belirtiler birbirinden okadar farklı ki birleştirip bir tahminde bile bulunamıyorum bence doktora görün sen

Tüm sayfalar yüklendi.