Öncelikle durumu okudum şok oldum ben Yusuf sibelin eşi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Öncelikle durumu okudum şok oldum ben Yusuf sibelin eşi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,385 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Öncelikle durumu okudum şok oldum ben Yusuf sibelin eşi
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Eymenin Annesi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öncelikle özür dilerim sizlerdensibelin kuzeni için yeni geldim ben bildirim geldi diye ben durum yap sibelin Çok arkadaşı var dua etsinler Sibel için ama resmen herşeyi eyi abartmış sadece bıçak çok afedersiniz özür dilerim süt gelen bölge gögsüne battı kalbine degil . İkolata açarken degil waffle yaparken battı hastaneye yetiştirdik. Çok derindi dikişler atıldı epilepsi hastası oldugu için nöbet geçirdi dilini yutunca nefesi gitti nefes için makineye baglayıp entübe ettiler uyutuyorlar Allah izin verirse sabah uyanır size yazar kuzeni için özür dilerim herkesi ailemi sibelin ailesini çok mormutmuş
Allah'ım buna şükür ya resmen kuzeni aklımızı aldı 🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Demekki neymis burdan özel yazmayacakmisiz. Aramızda kocalarına okutanlarda vardır benim eşim değil buraya girecek telefonuma bakamaz bile ne kadar ayıp ya. Ne olursa olsun bir eş buraya girip bakamaz. Benim eşim diyor geceleri telefonda nereye yazıyorsun diye sordu bende hamilelere özel bir uygulama var ordan birbirimize akıl fikir alışverişi yapıyoruz her konuda diye konuştum ya ne güzel ama sen özelini yazma lütfen birilerinin eşide okur dedi adam daha 10 gün olmadı ya yemin ediyorum çıkıyor. Çok ayıp uygulamalara sifre koyun eslerinizi irgilayan birşey yok gerçekten bu şekilde esi rahatça girip cevap yazacak kadar okunuyorsa hakkımı helal etmiyorum. Ozelimiz var bayanlar arasında konuşuluyor. Hesabı şikayet edeceğim.
Aynı şekilde benim de eşim dedi adam telefonumu alıp bir kere buraya girmiş bir değil ya sadece 1 kez ne bu uygulama deyip sordu anlattım sen anlatma özelini her erkek merak eder o yüzden etik bulmuyorum dedi şükür kendisi bir kere girmedi ama cidden şuan iyi ki her şeyi yazmıyorum diye şükrettim. Mahrem sonuç olarak

Ve Sibel ablanin kuzeni olacak şahısa cidden hakkımı helal filan etmiyorum rabbkm gece gece bize yaşattığı stresi sorsun ona. Bide Allah için daha fazla Sibel abla olmadan yazmayın şuraya cidden komik duruma düşüyor çünkü insanın eşi hasta iken aklına Bura mı gelir rabbim tez vakitte sağlığına kavuşmasını sağlasın inşallah o bize yazar 🤲🏻

Son düzenleme:

DAWIT

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle özür dilerim sizlerdensibelin kuzeni için yeni geldim ben bildirim geldi diye ben durum yap sibelin Çok arkadaşı var dua etsinler Sibel için ama resmen herşeyi eyi abartmış sadece bıçak çok afedersiniz özür dilerim süt gelen bölge gögsüne battı kalbine degil . İkolata açarken degil waffle yaparken battı hastaneye yetiştirdik. Çok derindi dikişler atıldı epilepsi hastası oldugu için nöbet geçirdi dilini yutunca nefesi gitti nefes için makineye baglayıp entübe ettiler uyutuyorlar Allah izin verirse sabah uyanır size yazar kuzeni için özür dilerim herkesi ailemi sibelin ailesini çok mormutmuş
GECMIS olsun Allah acil sifalar versin iyimi simdi

Çok büyük geçmiş olsun inşallah

Demekki neymis burdan özel yazmayacakmisiz. Aramızda kocalarına okutanlarda vardır benim eşim değil buraya girecek telefonuma bakamaz bile ne kadar ayıp ya. Ne olursa olsun bir eş buraya girip bakamaz. Benim eşim diyor geceleri telefonda nereye yazıyorsun diye sordu bende hamilelere özel bir uygulama var ordan birbirimize akıl fikir alışverişi yapıyoruz her konuda diye konuştum ya ne güzel ama sen özelini yazma lütfen birilerinin eşide okur dedi adam daha 10 gün olmadı ya yemin ediyorum çıkıyor. Çok ayıp uygulamalara sifre koyun eslerinizi irgilayan birşey yok gerçekten bu şekilde esi rahatça girip cevap yazacak kadar okunuyorsa hakkımı helal etmiyorum. Ozelimiz var bayanlar arasında konuşuluyor. Hesabı şikayet edeceğim.
Valla haklısın canm biz özelden ozelimizi konuşuyoruz çok yanlış bişey uygulamaya girmek😡

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Aaaâ inanmıyorum Rabb'im onu önce evladına sonra size bağışlasın rabbim onun yardımcısı olsun dün gece uyuyamadım kendi ablam gibi üzüldüm duamm hepsi Sibel ablamla🤲

Valla haklısın canm biz özelden ozelimizi konuşuyoruz çok yanlış bişey uygulamaya girmek😡
Aynen benim eşim daha uygulamada böyle bir özellik olduğunu bile bilmiyor bilse bile bakmaz asla birbirimizin tellerine asla karıştırmayız

Son düzenleme:

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah sifa versin bebegine bagislasin

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten kimseye inanacak durum bırakmamışsınız siz neden uygulamayı kullanıyorsunuz o ayrı konu gebelik takibi yazıyor bayanlar için olduğu belli açıpta paylaşım yapmanız da hoş değil Sibel kendini iyi hissedince durumu açıklayabilirdi sizin yazdıklarınız kuzenin yazdıkları olay nasıl olmuş o bile farklı farklı anlatılıyor neyse geçmiş olsun diyelim

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım buna şükür ya resmen kuzeni aklımızı aldı 🥺

Aynı şekilde benim de eşim dedi adam telefonumu alıp bir kere buraya girmiş bir değil ya sadece 1 kez ne bu uygulama deyip sordu anlattım sen anlatma özelini her erkek merak eder o yüzden etik bulmuyorum dedi şükür kendisi bir kere girmedi ama cidden şuan iyi ki her şeyi yazmıyorum diye şükrettim. Mahrem sonuç olarak

Ve Sibel ablanin kuzeni olacak şahısa cidden hakkımı helal filan etmiyorum rabbkm gece gece bize yaşattığı stresi sorsun ona. Bide Allah için daha fazla Sibel abla olmadan yazmayın şuraya cidden komik duruma düşüyor çünkü insanın eşi hasta iken aklına Bura mı gelir rabbim tez vakitte sağlığına kavuşmasını sağlasın inşallah o bize yazar 🤲🏻
Çok şükür benimde eşim asla girmez ben açıkladım zaten girmez ama açık kalır fln diye uygulamalar şifreli iyiki bizim eşlerimiz böyle değil

Allah o kuzeni bildiği gibi yapsın felaket tellalı ya resmen hepimizin günahına girdi gece gece hakkımı helal etmiyorum Allah Sibel ablaya şifa versin

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...