Allah'ım buna şükür ya resmen kuzeni aklımızı aldıÖncelikle özür dilerim sizlerdensibelin kuzeni için yeni geldim ben bildirim geldi diye ben durum yap sibelin Çok arkadaşı var dua etsinler Sibel için ama resmen herşeyi eyi abartmış sadece bıçak çok afedersiniz özür dilerim süt gelen bölge gögsüne battı kalbine degil . İkolata açarken degil waffle yaparken battı hastaneye yetiştirdik. Çok derindi dikişler atıldı epilepsi hastası oldugu için nöbet geçirdi dilini yutunca nefesi gitti nefes için makineye baglayıp entübe ettiler uyutuyorlar Allah izin verirse sabah uyanır size yazar kuzeni için özür dilerim herkesi ailemi sibelin ailesini çok mormutmuş

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynı şekilde benim de eşim dedi adam telefonumu alıp bir kere buraya girmiş bir değil ya sadece 1 kez ne bu uygulama deyip sordu anlattım sen anlatma özelini her erkek merak eder o yüzden etik bulmuyorum dedi şükür kendisi bir kere girmedi ama cidden şuan iyi ki her şeyi yazmıyorum diye şükrettim. Mahrem sonuç olarakDemekki neymis burdan özel yazmayacakmisiz. Aramızda kocalarına okutanlarda vardır benim eşim değil buraya girecek telefonuma bakamaz bile ne kadar ayıp ya. Ne olursa olsun bir eş buraya girip bakamaz. Benim eşim diyor geceleri telefonda nereye yazıyorsun diye sordu bende hamilelere özel bir uygulama var ordan birbirimize akıl fikir alışverişi yapıyoruz her konuda diye konuştum ya ne güzel ama sen özelini yazma lütfen birilerinin eşide okur dedi adam daha 10 gün olmadı ya yemin ediyorum çıkıyor. Çok ayıp uygulamalara sifre koyun eslerinizi irgilayan birşey yok gerçekten bu şekilde esi rahatça girip cevap yazacak kadar okunuyorsa hakkımı helal etmiyorum. Ozelimiz var bayanlar arasında konuşuluyor. Hesabı şikayet edeceğim.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ve Sibel ablanin kuzeni olacak şahısa cidden hakkımı helal filan etmiyorum rabbkm gece gece bize yaşattığı stresi sorsun ona. Bide Allah için daha fazla Sibel abla olmadan yazmayın şuraya cidden komik duruma düşüyor çünkü insanın eşi hasta iken aklına Bura mı gelir rabbim tez vakitte sağlığına kavuşmasını sağlasın inşallah o bize yazar

Son düzenleme: