Önemli

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Helin in annesi tarafından oluşturulan Önemli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,704 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Önemli
Konbuyu başlatan Helin in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Şükür herkesten uzağım da oğluşum doğunca zırt pırt gelip opemezler zaten bende çok korkuyorum bide Covid gibi bir durum olunca kimse yaklaşmasın diye çocuk doğduğu gün her yerden paylaşım yapacam Covid yüzünden eve misafir kabul etmiyoruz diye insan olan insanlıktan anlayan gelmez zaten 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şanslıyız kız o konuda ikimizde 😍
😘

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Çok haklısın canım benim oğlumu da annemler abim öyle öpüyordu ki yanakları hep abimin sakalindan çilek 🍓 gibi olurdu ağlardı laf anlamaz lardi sinir olurdum
Bende şimdiden kimse yaklaşmasın diyorum da alınıyorlar dediğin gibi laf anlayan yok zaten büyüdüğü zaman sevsinler önemli olan yenidoğan zamanları

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende şimdiden kimse yaklaşmasın diyorum da alınıyorlar dediğin gibi laf anlayan yok zaten büyüdüğü zaman sevsinler önemli olan yenidoğan zamanları
Aynen öyle zaten yeni doğdukları için enfeksiyon kapmaya vücutları elverişli oluyor ama anlayan olmuyor ne yazık ki 🤦🏻‍♀️

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.