Kızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi

Valla kuzum günah olduğunu yeni duydum ama bende ara ara kızımın ayağının altını öpüyorum kayınvalidem görümcem filan diyor arsız ve şımarık olur muşKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()
Hiç inanmıyorum bendeValla kuzum günah olduğunu yeni duydum ama bende ara ara kızımın ayağının altını öpüyorum kayınvalidem görümcem filan diyor arsız ve şımarık olur muş![]()
İlk defa duydum ben sürekli öpüyorum benimde kızımın çok hoşuna gidiyorKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()
Allah sabır versin kuzumBu kayınvalideler insanın ömrünü yer cidden 1 haftadır burdayım kafayı yememe ramak kaldı
Yaşlanmış indirBu kayınvalideler insanın ömrünü yer cidden 1 haftadır burdayım kafayı yememe ramak kaldı
İlk defa duyuyorum canım bebeğin canın yani heryerini de öpersinKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()
Yok canım günah değil bizde ayağını öpmeyin şımarık kıskanç olur derler nekadar doğru bilememKızlar merhaba bebeklerin ayak altını öpmek günah mı benim kızımın hoşuna gidiyor diye öpüyorum ama kayınvalidem öpme günah dedi![]()
Evet canım bende aynısını dedim herşeye karışıyor yok niye emzik tutmuyor niye beşikte uyumuyoe niye kendine alıştırdın eşim Adıyamanlı burası 40 derece yanıyor kızım isilik oldu diyor niye her gün yıkıyorsun bir haftdır artık sinirimden ağladım psikolojim bozuldu benim kızım bir hafta yoğun bakımda kaldı göbek fıtığı vardı ağladığında kanıyordu mecbur kucağıma alıyordum öyle alıştı kokuma beşikte yatmıyor emzikten midesi bulanıyor kaç kez denedim bende istemez miyim rahat olmayı illallah ettim artıkİlk defa duydum ben sürekli öpüyorum benimde kızımın çok hoşuna gidiyor