23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
Hee anladım cnm k.bKmaCinsel anlamda kasılma demek
Orgazm ne yani gazın mi geliyo23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
Bebeğe zararının olması ile ne alakası var ben onu anlamadım23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
Hayır ben anlamıyorum böyle sorunları seçerek mi soruyorsunuz özellikle ne alakası var bebeğe bir şey olmasıyla23 haftalık gebeyim eşimle birlikte olurken orgazm oldum. Bebeğe herhangi bir zararı olurmu
Yemin ediyorum gamzem benim de aklıma bu geldi internetten yazsan çıkar zaten açıklaması böyle bir sorunun buraya yazılmasının amacı ne çok saçmaHayır ben anlamıyorum böyle sorunları seçerek mi soruyorsunuz özellikle ne alakası var bebeğe bir şey olmasıyla
Valla ya ben utanıyorum cevap yazmayaYemin ediyorum gamzem benim de aklıma bu geldi internetten yazsan çıkar zaten açıklaması böyle bir sorunun buraya yazılmasının amacı ne çok saçma
Hee anladım cnm k.bKmaCinsel anlamda kasılma demek
Ağzıma kadar bir şey geliyor da neyseHayır ben anlamıyorum böyle sorunları seçerek mi soruyorsunuz özellikle ne alakası var bebeğe bir şey olmasıyla