Tm cnm çok sağol çok yardımcı oldun zaten biliyordum bu dediklerini çünkü Bi yerden duymuştum. Sadece emin değildim doğru olup olmadığından sayende emin oldum aydınlattığın için Allah razı olsun. Bide şöyle Bi sorum olacak sana eğer çok şey istemiş olmayacaksam. Allah kısmet ederse oğlum olacak ve İlyas ismini koymayı düşünüyoruz. İlyas ismini bana yorumlaya bilir misin anlamını falan yani verebilir miyiz bu ismi çocuklarımızaEvet canim sütten vermediğin zaman müsait olduğunda tutabilirsin cok dert etme haftada 2 gün belirle su günler tytcam de biter insalalh
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Taze ana sanada sormuş bulundum bu soruyu etiketlemeyi unutmuşum seniTm cnm çok sağol çok yardımcı oldun zaten biliyordum bu dediklerini çünkü Bi yerden duymuştum. Sadece emin değildim doğru olup olmadığından sayende emin oldum aydınlattığın için Allah razı olsun. Bide şöyle Bi sorum olacak sana eğer çok şey istemiş olmayacaksam. Allah kısmet ederse oğlum olacak ve İlyas ismini koymayı düşünüyoruz. İlyas ismini bana yorumlaya bilir misin anlamını falan yani verebilir miyiz bu ismi çocuklarımıza
190 da kadın hocalar mı varCanim ben ilahiyatçyim müsait oldugun zaman tutarsın sonuçta bunlar seni elinde olan bir sey degil benimde öyle oldu... yaklaşık 3 aylık bir borcum var tekrar hamileyim ödeyemedim 2. Çocuktan sonra sütten kesilince hepsini zamana yayarak tutabilirsin sen niyetini et dinimiz kolaylık dinidir. Ölürsem ne olur diyede korkma... öyle olursa tutamazsin .. bebege zarar gelebiliyor tutmayan daha iyi olmuş.. Rabbım mükafatını versin... sağlığın yerindeyse parada versen olmuyor canim o yüzden ne zaman kendini iyi hissedersen hazırsan o zaman tut...
190 da kadın hocalar mı varCanim ben ilahiyatçyim müsait oldugun zaman tutarsın sonuçta bunlar seni elinde olan bir sey degil benimde öyle oldu... yaklaşık 3 aylık bir borcum var tekrar hamileyim ödeyemedim 2. Çocuktan sonra sütten kesilince hepsini zamana yayarak tutabilirsin sen niyetini et dinimiz kolaylık dinidir. Ölürsem ne olur diyede korkma... öyle olursa tutamazsin .. bebege zarar gelebiliyor tutmayan daha iyi olmuş.. Rabbım mükafatını versin... sağlığın yerindeyse parada versen olmuyor canim o yüzden ne zaman kendini iyi hissedersen hazırsan o zaman tut...