Oruçlu anneler🤗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Oruçlu anneler🤗 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,715 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Oruçlu anneler🤗
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
30+2 haftalik
Öğleden sonra mide bulantısı oluyor baş dönmesi ama tahminimden hamdolsun iyi geçiyor
Geçmiş olsun cnm benimde akşama doğru baş dönmem bulantım oldu ama çok şükür gecti .iki canliyiz sonuçta cnm .. Allah kabul etsin ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sizinkini allah kabul etsin 🙏 ansızın aşeriyorum gecen cocukla mahalle mahalle gezdik bulmak icin 😃
Amin inşallah cnm 🥰 neye aserdin ki canım

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Maalesef ben tutamıyorum😔😔😔 33 haftaligim son aylarm diye tutamadım bi kaç gün denesemmi acaba diyorum ama dayanabilirmiyim bilmem yemek koymazda su balık gibiyim mübarek suyu çok tüketiyorum ramazandada bişey anlayamadım böyle olunca
Bnde 34 aynı bnde sürahi sürahi su içiyorum beş dkka içmeden dilim damagim kuruyor😃 kaza yaparım hamileeye günahı yok son aylarya hem çok agirlastim karnımın belim çevreleri ağrıyor doğum yakın galiba benm😃

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Bnde 34 aynı bnde sürahi sürahi su içiyorum beş dkka içmeden dilim damagim kuruyor😃 kaza yaparım hamileeye günahı yok son aylarya hem çok agirlastim karnımın belim çevreleri ağrıyor doğum yakın galiba benm😃
Benimde canım ya sol ayağım sis gece yatamıyorum yanlarim batıyo sanki oğlum ne tarafa yatsam o tarafa dönuyo gibi uykuya hasret kaldım :)) bazen sabah 6 ya kadar uyuyamadigm oluyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm erken doğum riskin varsa tutma risk alma
bebeğini sağlıkla al kucagina cnm , 🥰
Amin canım cumlemiz sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.