Oyun.halisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tgbgcr tarafından oluşturulan Oyun.halisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,483 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Oyun.halisi
Konbuyu başlatan Tgbgcr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Aynn canım bende ikisinden aldım, destekli oturma koltuğu dediğin ana dizi dimi ilk doğduğundan beri kullanıyorum , sende artık kullansan iyi olur bence 😉 çünkü bebekler onu sonradan istemiyorlar kucağa falan alıştıklarında içinde oturmak istemiyorlar.
Bahsettiğim bundan canım senin bahsettiğin de mi bundan şuan 4 ayı geçtik alıp oturtsam bişey olmaz artık dimj

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-14-19-14-40-326_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-03-14-19-14-40-326_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    362.4 KB · Görüntüleme: 93

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Bahsettiğim bundan canım senin bahsettiğin de mi bundan şuan 4 ayı geçtik alıp oturtsam bişey olmaz artık dimj
Benim bahsettiğim bu değil ama buda olur, bişey olmaz canım şimdiden al oturt alışsın, ama beş dakikadan fazla oturtma bu oturma koltuğu için bebeğin küçük bunda günde iki üç defa oturt altıncı yedinci aya girdiğinde artık desteksiz oturur. Benim aldığım doğumdan beri kullanıyorum içinde uyutuyorum mamasını veriyorum, televizyon karşına bırakıyorum uzanıyor oturuyor uyuyor oyuncaklarıyla oynuyor kendine 👍

Benim bahsettiğim bu değil ama buda olur, bişey olmaz canım şimdiden al oturt alışsın, ama beş dakikadan fazla oturtma bu oturma koltuğu için bebeğin küçük bunda günde iki üç defa oturt altıncı yedinci aya girdiğinde artık desteksiz oturur. Benim aldığım doğumdan beri kullanıyorum içinde uyutuyorum mamasını veriyorum, televizyon karşına bırakıyorum uzanıyor oturuyor uyuyor oyuncaklarıyla oynuyor kendine 👍
Tamam kuzum o seninkini resmi varsa bı atarmisin nasıl bişey bı baksam

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Tamam kuzum o seninkini resmi varsa bı atarmisin nasıl bişey bı baksam
Resmi varda yükleyemedim bir türlü kuzum 🤷
Screenshot_2022-03-15-15-13-16-640_com.solidict.ebebek.jpg

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sonunda yükleyebildim canım 😁

Aynısından kuzum ben o zmn daha ucuza aldım ama maşallah şimdi ateş pahası olmuş 🤦 ama gerçekten çok işime yarıyor
Resmi varda yükleyemedim bir türlü kuzum 🤷
Screenshot_2022-03-15-15-13-16-640_com.solidict.ebebek.jpg

Son düzenleme:
Resmi varda yükleyemedim bir türlü kuzum 🤷Ekli dosyayı görüntüle 1752

Aynısından kuzum ben o zmn daha ucuza aldım ama maşallah şimdi ateş pahası olmuş 🤦 ama gerçekten çok işime yarıyor
Buda güzelmiş canım ben bundan almadım su sürme arabalarına takılıyor puset varya ondan var gittiğim yere onla götürüp onun içine yatıyorum canım su benim gönderdiğim den almayı düşünüyorum ama oturur mu oturmaz mi bilmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.