Özel aşı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tülay NALÇACI tarafından oluşturulan Özel aşı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,001 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Özel aşı
Konbuyu başlatan Tülay NALÇACI
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tülay NALÇACI

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler anneler bebeğim 46 günlük özel aşı varmış 2 tana 2. Ayında yapılan biri rotavirüs diğeride adını unuttum sizce yaptırmalımıyım sizler yaptırdınız mı yada bilginiz var mı, doktor yaptırıcaksan bana söyle 2. Ay bitmeden dedi mecbur kılmadı yani o yüzden sizlere Bi sormak istedim

İyi geceler anneler bebeğim 46 günlük özel aşı varmış 2 tana 2. Ayında yapılan biri rotavirüs diğeride adını unuttum sizce yaptırmalımıyım sizler yaptırdınız mı yada bilginiz var mı, doktor yaptırıcaksan bana söyle 2. Ay bitmeden dedi mecbur kılmadı yani o yüzden sizlere Bi sormak istedim
Canim rota virüs ve menenjit aşısı var ben geçen ay rota ilk doz yaptırdım Nisan'da 2. Doz yaptircam ben de çok teredutte kaldim yaptırmak ve yaptırmamak arasında ama çocuk doktoru kesinlikle maddi durumun varsa yaptır dedi burda kızlar da çoğunluk yaptır dedi bende yaptırdım bide yaptiracaksan 16. Haftadan önce rota 1. Doz olmalı yoksa aşıyı yaptiramiyorsun canim

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
Canim rota virüs ve menenjit aşısı var ben geçen ay rota ilk doz yaptırdım Nisan'da 2. Doz yaptircam ben de çok teredutte kaldim yaptırmak ve yaptırmamak arasında ama çocuk doktoru kesinlikle maddi durumun varsa yaptır dedi bende yaptırdım bide yaptiracaksan 16. Haftadan önce 1. Doz olmalı yoksa aşıyı yaptiramiyorsun canim
Evet diğer aşıda oydu ben adını unuttum, bana sadece yaptırıcaksan geç kalma dedi tam olarak aşıyla ilgili Bi bilgide vermedi araştır dedi bu yüzden biraz tereddütde kaldım önemli olsa bişey söylerdi diye

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Ben rotayı yaptırmadım fiyat olarak pahali biraz galiba menenjit yaptırdım cocuklara Yani yaptırmanın zarari olmaz durumun varsa

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Ben yaptırmadım hiç bir aşısını sağlam çocuğa aşıyla hastalık veriyorlar hiç güvenmiyorum nerden bilcem onun aşısı yerine başka birşey enjekte etmediklerini o yüzden yaptırmadım ilk kızıma bu kızımada yaptırmiycam doğunca imza atıyorum istemiyorum diye olup bitiyo

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ben yaptırdım canı. 2. Ayın sonunda ilk dozun yapılması gerekiyor çünkü 2. Doz 6. Ayın içinde yapılmak zorunda ve 2 doz arası 3 ay olmalı 2. Doz pekiştirme dozu.

Evet diğer aşıda oydu ben adını unuttum, bana sadece yaptırıcaksan geç kalma dedi tam olarak aşıyla ilgili Bi bilgide vermedi araştır dedi bu yüzden biraz tereddütde kaldım önemli olsa bişey söylerdi diye
Canim önemli yanı Allah korusun rota virüs olunca aşırı ishal kusma ve ateş yapıyor bu da vücudun aşırı su kaybetmesine neden oluyormus birçok ölen çocuk bile varmış yani maddi durumun varsa eğer yaptır.doktoruna da bı sor istersen ama kesinlikle yaptır der çünkü bütün doktorlar öyle diyor

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yaptır canım istersen ilk oğluma yaptıramamıştık ikinciye yaptıracağız bizde

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Doktor gerekirse yemeden içmeden kıs ama yaptır demişti youtube dan doktorları dinleyebilirsin biraz pahalı ama ben 500₺ verdim ilk doza geçen hafta durumum da yok kredi kartı eksiye girdik napalım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben yaptırmadım hiç bir aşısını sağlam çocuğa aşıyla hastalık veriyorlar hiç güvenmiyorum nerden bilcem onun aşısı yerine başka birşey enjekte etmediklerini o yüzden yaptırmadım ilk kızıma bu kızımada yaptırmiycam doğunca imza atıyorum istemiyorum diye olup bitiyo
Neden onun aşısı yerine başka birsey enjekte etsinler ki ne manayla amaç ne olmalı mesela sizce 🤨

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Neye dayanarak yada güvenerek böyle bir paykaşımda bulunuyorsunuz anlamıyorum yazık günah kulaktan dolma bilgilerle çocuğunuzun geleceğiyle oynuyorsunuz siz daha bu devletin vurduğu aşıya bile güvenmezken evladınızın vatanına milletine hayırlı bir evlat olmasını nasıl isticeksiniz.

Tüm sayfalar yüklendi.