Özel aşı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tülay NALÇACI tarafından oluşturulan Özel aşı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,023 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Özel aşı
Konbuyu başlatan Tülay NALÇACI
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tülay NALÇACI

Sybm

Guest
rank
K7z
Hayır sanki aşıyı yapan bir ajan ve insanların sonu getirecek öyle bir hayal dünyasında yaşıyorlar ki nerden bilim diyor aşı yerine başka birsey enjekte etmesinler gerçekten traji komik ya 😬😬
Ne aşısı kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım ben gayet güzel okuyorum sen merak etme canınız ne istiyorsa onu yapın çocuk sizin çocuğunuz sonuçta bu konuyu dahada uzatmak istemiyorum herkeze kendi dünyasında mutluluklar
Ne aşısı kuzum

M

Mel

Guest
İyi geceler anneler bebeğim 46 günlük özel aşı varmış 2 tana 2. Ayında yapılan biri rotavirüs diğeride adını unuttum sizce yaptırmalımıyım sizler yaptırdınız mı yada bilginiz var mı, doktor yaptırıcaksan bana söyle 2. Ay bitmeden dedi mecbur kılmadı yani o yüzden sizlere Bi sormak istedim
Mutlaka yaptirin durumunuz varsa.Ben dogumu Kanada da yaptim orada zorunlu asilardan biri rotavirus asisi ve inanin cok berbat birsey asi olmadan yakalanirsa bebeginiz ishal kusma ile cocugu cok gucsuz dusuruyor ondanda beteri asiri bulasici oldugu icin evdeki herkese bulasip anne baba hatta kediye kadar mahfeden bir virus cocuk hastayken ona bakmaya takatin olmuyor cok yakin ark gecirdi butun aile telef oldu.
Hatta dipnot olarak soyliyim Kanada da asi vurulduktan sonra uzerine basa basa 10 gun boyunca altini degistirirken ellerinizi yilamaniz lazim cunku kakasindan bulasma riski var dendi 10 gun ekstra dikkat ettik.Burada oyle bir bilgi vermiyorlarmis

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
Mutlaka yaptirin durumunuz varsa.Ben dogumu Kanada da yaptim orada zorunlu asilardan biri rotavirus asisi ve inanin cok berbat birsey asi olmadan yakalanirsa bebeginiz ishal kusma ile cocugu cok gucsuz dusuruyor ondanda beteri asiri bulasici oldugu icin evdeki herkese bulasip anne baba hatta kediye kadar mahfeden bir virus cocuk hastayken ona bakmaya takatin olmuyor cok yakin ark gecirdi butun aile telef oldu.
Hatta dipnot olarak soyliyim Kanada da asi vurulduktan sonra uzerine basa basa 10 gun boyunca altini degistirirken ellerinizi yilamaniz lazim cunku kakasindan bulasma riski var dendi 10 gun ekstra dikkat ettik.Burada oyle bir bilgi vermiyorlarmis
Çok teşekkür ederim cuma günü kontrolum de doktprumuzda yaptırın dedi baya Bi araştırdım yaptırıcam o yüzden

Canim ben kizimdayken butun asilarini yaptirmistim ama istege bagli olanlari yaptirmamistim oda tek bitane rotaydi sanirim baska yoktu
Araştırdım doktor da yaptır dedi kuzum o yüzden yaptırıcam bende

Canim rota virüs ve menenjit aşısı var ben geçen ay rota ilk doz yaptırdım Nisan'da 2. Doz yaptircam ben de çok teredutte kaldim yaptırmak ve yaptırmamak arasında ama çocuk doktoru kesinlikle maddi durumun varsa yaptır dedi burda kızlar da çoğunluk yaptır dedi bende yaptırdım bide yaptiracaksan 16. Haftadan önce rota 1. Doz olmalı yoksa aşıyı yaptiramiyorsun canim
Yaptırıcam bende canım

Tüm sayfalar yüklendi.