5 ay once ozelde dogum yaptim ilk dogumumdu suni sanciyla dogurdum hic sancim yoktu cunku . Hemsirelere ne olcak nasil ilerleyecek surec sordum anlattilar . Cok guzel ilgilendiler evet yerlerde surundum bendeBen oglumu devlette kadın doğum hastanesinde doğurdum aksam 5 ten sabah 3 e kadar ağır sancı çektim... acilma olduktan sonra hemen doğuma almadılar sırayla aldıkları için biraz bekledim ve 3 50 gece doğum yaptım... çöp kovasına düştüm ama hastaya dokunmak yasakmış kendim kalktım... hijyenik değildi... doğumdan sonrada doğumdan öncede su verilmedi.. verilmez diyorlar ama oradakilere verdiler bana hiç vermediler.. doktor wu kıza biraz su verin deyince isimiz var dediler kendimi baya zorladım dogumda çok bağırdım ama galiba acidan değil korkudan bana ne yapacaklar acaba diye korktum.. ebeler iyi davranıyordu ama temizlikçi kadınlar çok sinirimi bozdu sedyeye girince orda 20 dk da doğum oldu onca acidan sonra... dikiş yapmadılar ama hala bakıyorum aşırı genişlik var tuhafıma gidiyor intern3ttekiyel kıyaslayinca simdi ikinci doğumun olcak.. esim polis memuru ev alamadık henüz banasen bilirsin diyor fiyatlar bildiğiniz üzere artmış 3500 diyor buradakiler... gerçekten o parayı verirsem ilgilenirlerse sorun yok ama ilgi yoksa boşa gider diye de tereddütsüz var akrabalar normal doguma ne gerek var onla çocuğuna neler alırsın diyorlar diyorlar git devlette doğum yap gel diyorlar. tecrübeli olanlar... yorum yapabilirmi