Kizlar bir çogumuz yok gene buralarda niye sessiz nerdesiniz sohbet edelim 😌♥️🥳🥰
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 7 Ağustos 2023 #1 Kizlar bir çogumuz yok gene buralarda niye sessiz nerdesiniz sohbet edelim
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 7 Ağustos 2023 #2 Asena.ase' Alıntı: Kizlar bir çogumuz yok gene buralarda niye sessiz nerdesiniz sohbet edelim Genişletmek için tıkla ... Burdayım cnm ev cocuklar rütin işler sen nasılsın
Asena.ase' Alıntı: Kizlar bir çogumuz yok gene buralarda niye sessiz nerdesiniz sohbet edelim Genişletmek için tıkla ... Burdayım cnm ev cocuklar rütin işler sen nasılsın
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,319 Konum Siirt 7 Ağustos 2023 #3 İş güç koşturmaca seni sormalı?
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 7 Ağustos 2023 #4 Bedia demir' Alıntı: Burdayım cnm ev cocuklar rütin işler sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ayyy bende napiyim kuzum Laren hasta dediğin gini ev işi yemek sıcak dedim nerde minnoslar bı halini hatırını soran dedim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Mervercan' Alıntı: İş güç koşturmaca seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... Ayyy bende aynı kuzum ya bildiğin gibi vallha paşa nasıl
Bedia demir' Alıntı: Burdayım cnm ev cocuklar rütin işler sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ayyy bende napiyim kuzum Laren hasta dediğin gini ev işi yemek sıcak dedim nerde minnoslar bı halini hatırını soran dedim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Mervercan' Alıntı: İş güç koşturmaca seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... Ayyy bende aynı kuzum ya bildiğin gibi vallha paşa nasıl
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 7 Ağustos 2023 #5 Birtanem burdayim sıcakla mücadele ediyorum laren kuşum nasıl
B Bedia demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 739 Konum Şanlıurfa 7 Ağustos 2023 #6 Asena.ase' Alıntı: Ayyy bende napiyim kuzum Laren hasta dediğin gini ev işi yemek sıcak dedim nerde minnoslar bı halini hatırını soran dedim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Ayyy bende aynı kuzum ya bildiğin gibi vallha paşa nasıl Genişletmek için tıkla ... Nasıl oldu laren
Asena.ase' Alıntı: Ayyy bende napiyim kuzum Laren hasta dediğin gini ev işi yemek sıcak dedim nerde minnoslar bı halini hatırını soran dedim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Ayyy bende aynı kuzum ya bildiğin gibi vallha paşa nasıl Genişletmek için tıkla ... Nasıl oldu laren
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 7 Ağustos 2023 #7 Asena.ase' Alıntı: Kizlar bir çogumuz yok gene buralarda niye sessiz nerdesiniz sohbet edelim Genişletmek için tıkla ... Yanıyoruz sıcaktan ev iş çocuk derken fırsat olmuyor fazla canm sen ne yapıyorsun nasılsın
Asena.ase' Alıntı: Kizlar bir çogumuz yok gene buralarda niye sessiz nerdesiniz sohbet edelim Genişletmek için tıkla ... Yanıyoruz sıcaktan ev iş çocuk derken fırsat olmuyor fazla canm sen ne yapıyorsun nasılsın
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 7 Ağustos 2023 #8 Hülya12' Alıntı: Birtanem burdayim sıcakla mücadele ediyorum laren kuşum nasıl Genişletmek için tıkla ... Ayyy sorma burasıda çok sıcak Laren hanım napsin sıcak bir yerden hastalık bir yerden 1 saatir salliyorum banamisin demiyor direniyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Bedia demir' Alıntı: Nasıl oldu laren Genişletmek için tıkla ... Vallha kuzum hasta ya grip öksürük ve aşırı huysuzluk antibiyotik kullanıyoruz ama açıkçası aynı gibi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Bedia demir' Alıntı: Nasıl oldu laren Genişletmek için tıkla ... Vallha kuzum hasta ya grip öksürük ve aşırı huysuzluk antibiyotik kullanıyoruz ama açıkçası aynı gibi Baharrr' Alıntı: Yanıyoruz sıcaktan ev iş çocuk derken fırsat olmuyor fazla canm sen ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ayyyy benim evimde çok sıcak 2 gündür vallaha Bende aynı kuzum ya çocuklarla evde gün bitirmeye çalışıyorum
Hülya12' Alıntı: Birtanem burdayim sıcakla mücadele ediyorum laren kuşum nasıl Genişletmek için tıkla ... Ayyy sorma burasıda çok sıcak Laren hanım napsin sıcak bir yerden hastalık bir yerden 1 saatir salliyorum banamisin demiyor direniyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Bedia demir' Alıntı: Nasıl oldu laren Genişletmek için tıkla ... Vallha kuzum hasta ya grip öksürük ve aşırı huysuzluk antibiyotik kullanıyoruz ama açıkçası aynı gibi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Bedia demir' Alıntı: Nasıl oldu laren Genişletmek için tıkla ... Vallha kuzum hasta ya grip öksürük ve aşırı huysuzluk antibiyotik kullanıyoruz ama açıkçası aynı gibi Baharrr' Alıntı: Yanıyoruz sıcaktan ev iş çocuk derken fırsat olmuyor fazla canm sen ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ayyyy benim evimde çok sıcak 2 gündür vallaha Bende aynı kuzum ya çocuklarla evde gün bitirmeye çalışıyorum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 7 Ağustos 2023 #9 Asena.ase' Alıntı: Ayyy sorma burasıda çok sıcak Laren hanım napsin sıcak bir yerden hastalık bir yerden 1 saatir salliyorum banamisin demiyor direniyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Vallha kuzum hasta ya grip öksürük ve aşırı huysuzluk antibiyotik kullanıyoruz ama açıkçası aynı gibi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Vallha kuzum hasta ya grip öksürük ve aşırı huysuzluk antibiyotik kullanıyoruz ama açıkçası aynı gibi Ayyyy benim evimde çok sıcak 2 gündür vallaha Bende aynı kuzum ya çocuklarla evde gün bitirmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Prnsesim ya kıyamam ben ona çok geçmiş olsun kuzum benim
Asena.ase' Alıntı: Ayyy sorma burasıda çok sıcak Laren hanım napsin sıcak bir yerden hastalık bir yerden 1 saatir salliyorum banamisin demiyor direniyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Vallha kuzum hasta ya grip öksürük ve aşırı huysuzluk antibiyotik kullanıyoruz ama açıkçası aynı gibi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ağustos 2023 Vallha kuzum hasta ya grip öksürük ve aşırı huysuzluk antibiyotik kullanıyoruz ama açıkçası aynı gibi Ayyyy benim evimde çok sıcak 2 gündür vallaha Bende aynı kuzum ya çocuklarla evde gün bitirmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Prnsesim ya kıyamam ben ona çok geçmiş olsun kuzum benim
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 7 Ağustos 2023 #10 Hülya12' Alıntı: Prnsesim ya kıyamam ben ona çok geçmiş olsun kuzum benim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuzum sağolasın birtanem
Hülya12' Alıntı: Prnsesim ya kıyamam ben ona çok geçmiş olsun kuzum benim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kuzum sağolasın birtanem