Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doktor karbonatlı suyla silmemi söyledi hem ağzının içine hem göğüs ucumu çok yoğun olmadığı içinde damla vermedi ama istersen eczaneden alabilirsin diye bir iki isim vermişti yoğun olmadığı için karbonatlı suyla siliyorum ben 2 buçuk aylık hala var beyazlık ama düzenli olarak yapmadım silerken tahriş olacak diye sürekli yaptığımda tahriş olmasından korktum birde bebeğim ağzına bezi soktuğum da hemen emmeye başlıyor karbonat sürekli içip yutmasın diye sık yapmadım
Aft yoksa canı yanmaz sadece sütten tat almaz canım ben karbonatın faydasını gördüm ama damlası daha çabuk geçirdi bi de sadece bebeğin ağzını değil gogusunude sil karbonatlı bezle
Doktor karbonatlı suyla silmemi söyledi hem ağzının içine hem göğüs ucumu çok yoğun olmadığı içinde damla vermedi ama istersen eczaneden alabilirsin diye bir iki isim vermişti yoğun olmadığı için karbonatlı suyla siliyorum ben 2 buçuk aylık hala var beyazlık ama düzenli olarak yapmadım silerken tahriş olacak diye sürekli yaptığımda tahriş olmasından korktum birde bebeğim ağzına bezi soktuğum da hemen emmeye başlıyor karbonat sürekli içip yutmasın diye sık yapmadım
Aynı gündeler demek bebişlerimiz.Dudakta olduğunu ilk defa gördüm.karbonatla silmeye başladım.İnşaAllah geçer.Birde benimki geceleri hep uyanık.Sabah 6 ya kadar uyumuyor.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yeni dogduklarinda enfeksiyona cok açik oluyorlar malesef.. ama kendide cok kucuk oldugu icin bence kulaktan dolma bilgilerle birsey yapma.. cocuklarda bile 2-3 yasindan sonra daha dayanikli gozuyle bakiyorlar bebekliklerine nazaran.. cok kucuk cok ufak aman diyim onu deniyim bunu deniyim yapma.. 1 aylik oldugunda bir kontrolu vardir zaten.. mutlak doktorunla gorus..