Sorum var paylasin arkadaslar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan paylasin arkadaslar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,731 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı paylasin arkadaslar
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Aynen canım bende o durumdayım şuan 😔😔evin yanından araba geçse yerimden sıçrıyorum, her an her dakika gözüm yukarıda lambaya bakıyorum, geceleri uyku yok zaten sadece uykusuzluk olsa iyi, hem uyuyamıyorum hemde korkunç düşünceler, inanır mısın korkudan sürekli karnım ağrıyor vlher dakıka tuvalete gidiyorum, o günden beri evimizde yatamıyoruz zaten, millet arabalarda tır dorsa larında yatıyor geceleri 😔😔😔
Aynen öyle vala canım bizde öyle gözümüz hep tavanda bizim sitedekilerde öyle geceleri gidip spor salonu ve camilerde uyuyor gündüz geliyorlar

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
İnşallah canım ama insanların psikolojisi bozuldu artık üst komşu ayak sesi geliyor yerimden sicriyorum zor kendimize geliriz sonuçta 500 yılın depremi bu üst üste 2 büyük deprem travması çok kötü ya 😔

Aynen öyle vala canım bizde öyle gözümüz hep tavanda bizim sitedekilerde öyle geceleri gidip spor salonu ve camilerde uyuyor gündüz geliyorlar
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, geçer inşallah bu günler, 😔😔

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
İnşallah canım ama insanların psikolojisi bozuldu artık üst komşu ayak sesi geliyor yerimden sicriyorum zor kendimize geliriz sonuçta 500 yılın depremi bu üst üste 2 büyük deprem travması çok kötü ya 😔
Rabv
Im
Rabbim yardımcımız olsun inşallah bende 37+3 um korkuyorum doğacak diye İzmir'e gitmeyi düşünüyoruz Malatya hala beşik gibi nasıl olacak bilmiyorum hayat bitti Malatya'da dualarınıza muhtacız kızlar
😔😔🤲🤲🙏🙏 Rabbim sen gazabını bize uğratma y rabbim, 🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.