Hayrını göremedik bacım inşallah kullanabilirimGüle güle kullan canım ben bilmiyorum![]()
Bebişlerin her yerde parmakları var ne alırsak 10 kez düşünmek gerekHayrını göremedik bacım inşallah kullanabilirim![]()
Ay ne bileyim valla yorumları o kadar iyiydi ki aldım bendeBebişlerin her yerde parmakları var ne alırsak 10 kez düşünmek gerek![]()
Eski yöntem kuşum iyi bi silkele sonra yıkaKızlar konularla alakasız ama ben koltukların için peluş kırlent aldım çok tüy döküyor bebeğe çocuğa falan zarar vermesin diye kaldırdım ama bunun bir çaresi yok mudur ya çok da beğeniyorum![]()
Yıkadım bacım yıkadım biraz azaldı gibi ama hala döküyor kesin bir çözüm bulmak lazım el atıverin şu kardeşinizeEski yöntem kuşum iyi bi silkele sonra yıka![]()
Ay benimde derdim ya heryer tüyYıkadım bacım yıkadım biraz azaldı gibi ama hala döküyor kesin bir çözüm bulmak lazım el atıverin şu kardeşinize![]()
Bilemedim ki olur mu kız öyleAy benimde derdim ya heryer tüyacaba saç spreyi mı sıksak Nur sabit kalsin ne bileyim faydası olur mu ki
Birbirine yapışır o zamanAy benimde derdim ya heryer tüyacaba saç spreyi mı sıksak Nur sabit kalsin ne bileyim faydası olur mu ki