Peynir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Peynir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,094 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Peynir
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba herkeze bu sabah annemgilin dolabinda beyaz peynir gördüm canım istedi fındık kadar vardi yediğim peynirin boyutu 10 gün tarihi geçmişti sonradan farkettim acaba bebegime bi zarar verirmi ya😞😞

Acemi anne

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba herkeze bu sabah annemgilin dolabinda beyaz peynir gördüm canım istedi fındık kadar vardi yediğim peynirin boyutu 10 gün tarihi geçmişti sonradan farkettim acaba bebegime bi zarar verirmi ya😞😞
Zannetmem ama Yoğurt ye atsın bol su iç olmaz Allahın izniyle ama kendinde tuhaf şeyler hissedersen Dr görünürsün geçmiş olsun

Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Bende benzer bişey yaşadım,turşu yemiştim yemekle anlamdım kardeşim kokusu değişik diyince panik yaptım tanıdığım bir ebeğe sordum, bişey olmaz plasenta bebeği koruyor demişti
Ama siz Dr sorun isterseniz.

Zümrüş

Kayıtlı Üye
rank
Peynir bebeğe gidesiye o kadar çok yerden geçiyor ki Yüce Rabbim plasentayı bile koruması için yaratmış öyle mucize ki anne karnı , korkmayın ufak peynirden bişey olmaz en fazla mideniz ekşir

Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun, bende bulantı oldu gibi ebeden bilgi alınca geçti😂 tamamen psikolojik. İlk hamileliğimde de sütü dikleyerek içmiştim bozuk olduğunu anlayana kadar Bi kaç yudum gitti, Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin ☺️

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun, bende bulantı oldu gibi ebeden bilgi alınca geçti😂 tamamen psikolojik. İlk hamileliğimde de sütü dikleyerek içmiştim bozuk olduğunu anlayana kadar Bi kaç yudum gitti, Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin ☺️
Kiz ben dün bi yuvarlandım merdivenlerden dedim karnıma birşey oldu koştuk acile anlattım doktora baktı dedi bebişin çok iyi cnm dedi bak oynuyor korkma dikkat et dedi su onu koruyor dedi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar