Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkeze bu sabah annemgilin dolabinda beyaz peynir gördüm canım istedi fındık kadar vardi yediğim peynirin boyutu 10 gün tarihi geçmişti sonradan farkettim acaba bebegime bi zarar verirmi ya
Merhaba herkeze bu sabah annemgilin dolabinda beyaz peynir gördüm canım istedi fındık kadar vardi yediğim peynirin boyutu 10 gün tarihi geçmişti sonradan farkettim acaba bebegime bi zarar verirmi ya
Bende benzer bişey yaşadım,turşu yemiştim yemekle anlamdım kardeşim kokusu değişik diyince panik yaptım tanıdığım bir ebeğe sordum, bişey olmaz plasenta bebeği koruyor demişti
Ama siz Dr sorun isterseniz.
Bende benzer bişey yaşadım,turşu yemiştim yemekle anlamdım kardeşim kokusu değişik diyince panik yaptım tanıdığım bir ebeğe sordum, bişey olmaz plasenta bebeği koruyor demişti
Ama siz Dr sorun isterseniz.
Peynir bebeğe gidesiye o kadar çok yerden geçiyor ki Yüce Rabbim plasentayı bile koruması için yaratmış öyle mucize ki anne karnı , korkmayın ufak peynirden bişey olmaz en fazla mideniz ekşir
Geçmiş olsun, bende bulantı oldu gibi ebeden bilgi alınca geçti tamamen psikolojik. İlk hamileliğimde de sütü dikleyerek içmiştim bozuk olduğunu anlayana kadar Bi kaç yudum gitti, Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Geçmiş olsun, bende bulantı oldu gibi ebeden bilgi alınca geçti tamamen psikolojik. İlk hamileliğimde de sütü dikleyerek içmiştim bozuk olduğunu anlayana kadar Bi kaç yudum gitti, Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Kiz ben dün bi yuvarlandım merdivenlerden dedim karnıma birşey oldu koştuk acile anlattım doktora baktı dedi bebişin çok iyi cnm dedi bak oynuyor korkma dikkat et dedi su onu koruyor dedi