Plasenta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Efeayazz tarafından oluşturulan Plasenta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 785 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Plasenta
Konbuyu başlatan Efeayazz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Efeayazz

Kayıtlı Üye
rank
Bugün detaylı USG vardı doktorum plesenta aşağıda rahmi tam kapatmıyor ama aşağı da dedi takip edilecek dedi benim korkum sezeryan olmasından ziyade bu durum böyle devam edip yukarı cikmazsa bebekte bı sıkıntıya yol açar mı tecrubeli anneler bilgi verebilirimi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bugün detaylı USG vardı doktorum plesenta aşağıda rahmi tam kapatmıyor ama aşağı da dedi takip edilecek dedi benim korkum sezeryan olmasından ziyade bu durum böyle devam edip yukarı cikmazsa bebekte bı sıkıntıya yol açar mı tecrubeli anneler bilgi verebilirimi
Yukarı çıkar cnm korkma umarım sıkıntı olmaz korkma korkulcak bir şey olursa adoktor seni yonlendirir

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Genelde 33 haftalığa kadar plasentanın yukari çıkma ihtimali var ,bu süreçte istiraat etmelisin kendini yormamalısın , benim plasenta rahmi kapatıyo kesin sezeryan olucam ama bi sıkıntı yok bebeğimde çok şükür🙂

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bana da dedi canım 31+2 haftalık hamileyim böyle devam ederse normal doğum olmazmış sezaryen doğum dedi

Tüm sayfalar yüklendi.