Plasentası aşağıda olanlar ❗Sezaryan doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bir Mucize tarafından oluşturulan Plasentası aşağıda olanlar ❗Sezaryan doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,273 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Plasentası aşağıda olanlar ❗Sezaryan doğum
Konbuyu başlatan Bir Mucize
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güll1907

Güll1907

Kayıtlı Üye
rank
Sizlere de sezeryan esnasında plasentanın yapışık olabileceği durumunda oluşabilecek riskler konusunda bilgi verilip kağıt imzalattirildi mı?
Hastane tercihin kesinlikle dogru ege o konuda çok iyi merak etme o kagıtları her ihtimale karşı imzalatıyorlar ege de bende ameliyat olmuştum rahimi alabiliriz diye imzalatmışlardı bende çok korkmuştum sag salim çıktım şimdiki gebeligimde de benımde plasenta aşagıda ve yapışık olma ihtimali var rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin bişey olmaz allahın izniyle bizi de haberdar et mutlaka rabbim yardımcın olsun

Bir Mucize

Kayıtlı Üye
rank
Hastane tercihin kesinlikle dogru ege o konuda çok iyi merak etme o kagıtları her ihtimale karşı imzalatıyorlar ege de bende ameliyat olmuştum rahimi alabiliriz diye imzalatmışlardı bende çok korkmuştum sag salim çıktım şimdiki gebeligimde de benımde plasenta aşagıda ve yapışık olma ihtimali var rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin bişey olmaz allahın izniyle bizi de haberdar et mutlaka rabbim yardımcın olsun
Âmin inşallah Allah razı olsun ,inşallah sağ salim cikariz siz de biz de , inşallah güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim🙏🙏

Tüm sayfalar yüklendi.