Plesanta asagida

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aslisaremira tarafından oluşturulan Plesanta asagida başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,306 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Plesanta asagida
Konbuyu başlatan Aslisaremira
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aslisaremira

Aslisaremira

Kayıtlı Üye
rank
Plasenta aşağıda sezeryan dikiş yerime yapışmış riskli gebelik bu yüzden kendi hastahanem alamam üniversite dogum olucak sezeryab kanamanın çok olur dedi 37 haftam yarın şimdi cumaya randavu aldim bu şekilde doğum nasil olucak birde beni genel bayıltirlar bebeğim 2800 kilosu bu şekilde bilgisi olan yazrsa sevinyirim

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Plasenta aşağıda sezeryan dikiş yerime yapışmış riskli gebelik bu yüzden kendi hastahanem alamam üniversite dogum olucak sezeryab kanamanın çok olur dedi 37 haftam yarın şimdi cumaya randavu aldim bu şekilde doğum nasil olucak birde beni genel bayıltirlar bebeğim 2800 kilosu bu şekilde bilgisi olan yazrsa sevinyirim
Benimde aşağıdaydı bi sorun olmadı cnm sezeryan oldum 38+5 te

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Canım geçmiş olsun. Benim de bebeğimin eşi aşağıdaydı ama ilk gebeliğim olduğu için dikiş yerime falan gelmemişti.doktır rahim ağzını kapatmış eş kanaman çok olur falan dedi acil sezeryana aldılar ama çok şükür hiç bir şey olmadı. Bebeğim de 2900 olarak dünyaya geldi 1 gün kalıp diğer gün direk hastaneden çıktık elhamdülillah. Rabbim sanada bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲

M

Meruş

Guest
Tam teşekküllu hastahane bulun doğum için ve kendi kan grubunuzdan 2 kişi de olursa doğum esnasında yanınızda ne olur ne olmaz diye iyi olur .Stres yapmayın kolaylıkla geçer inşallah.

Aslisaremira

Kayıtlı Üye
rank
Canım geçmiş olsun. Benim de bebeğimin eşi aşağıdaydı ama ilk gebeliğim olduğu için dikiş yerime falan gelmemişti.doktır rahim ağzını kapatmış eş kanaman çok olur falan dedi acil sezeryana aldılar ama çok şükür hiç bir şey olmadı. Bebeğim de 2900 olarak dünyaya geldi 1 gün kalıp diğer gün direk hastaneden çıktık elhamdülillah. Rabbim sanada bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲
Çok teşekkürler sabahtan beri ağlıyorum rahim alınır felan da yazıyor internette çok korktum yarına aldim randavu gidiyorum sizde hamilesin lütfen dua edin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tam teşekküllu hastahane bulun doğum için ve kendi kan grubunuzdan 2 kişi de olursa doğum esnasında yanınızda ne olur ne olmaz diye iyi olur .Stres yapmayın kolaylıkla geçer inşallah.
Genel anestezi oldunuz dimi

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.