Ben hamile oldum olalı simite aşeriyorum hatta 1 oturuşta 10 simit yediğimi bilirim31 haftalik gebeyim sabahları poğaça simit yesem bebegim kilo alırmı acaba deneyen varmi
Bebeğe en çok kilo aldıran yiyecekler muz kaşar peyniri yoğurt süt ceviz kuru yemiş hayvansal gıdalar canım poğaça simit en çok sana kilo yapar bende uğraşıyorum bebeğim kilo alsın diye bakalım31 haftalik gebeyim sabahları poğaça simit yesem bebegim kilo alırmı acaba deneyen varmi
Bende poğaça ya öyleyim ama sonra çok mide yanmam oluyorBen hamile oldum olalı simite aşeriyorum hatta 1 oturuşta 10 simit yediğimi bilirimama oğlumun kilosu normal seyrinde ilerliyor. Hamur işi olduğu için bebeğe değil anneye kilo aldırır kuzum
Şahsen poğaça benide aynı yapıyor 1 tane yediğim zaman midem mahvoluyor o yüzden yiyemiyorumBebeğe en çok kilo aldıran yiyecekler muz kaşar peyniri yoğurt süt ceviz kuru yemiş hayvansal gıdalar canım poğaça simit en çok sana kilo yapar bende uğraşıyorum bebeğim kilo alsın diye bakalım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende poğaça ya öyleyim ama sonra çok mide yanmam oluyor
Sadece sana kilo aldırır canım hamur sadece susamda bebeğe bı yararı olacağını düşünmüyorum31 haftalik gebeyim sabahları poğaça simit yesem bebegim kilo alırmı acaba deneyen varmi
Aynen vallahi bir yandan canım istiyor bir yandan da mide yanmam oluyorŞahsen poğaça benide aynı yapıyor 1 tane yediğim zaman midem mahvoluyor o yüzden yiyemiyorum![]()
Ben evde kabartma tozuyla poğaça yaparak kendimi biraz olsun kandırıyorum sanada tavsiye ederim mide yanması olmuyor kuzumAynen vallahi bir yandan canım istiyor bir yandan da mide yanmam oluyor
Teşekkür ederim canım denerim ❤Ben evde kabartma tozuyla poğaça yaparak kendimi biraz olsun kandırıyorum sanada tavsiye ederim mide yanması olmuyor kuzum
Rica ederim çiçeğimTeşekkür ederim canım denerim ❤