Bilemedim valla kuzum kilosu nasıl bebeğin az mı buluyorsun31 haftalik gebeyim sabahları poğaça simit yesem bebegim kilo alırmı acaba deneyen varmi
Bilemedim valla kuzum kilosu nasıl bebeğin az mı buluyorsun31 haftalik gebeyim sabahları poğaça simit yesem bebegim kilo alırmı acaba deneyen varmi
Doktor dedi ztn 2 hafta geride geliyo 31 haftalik 1 450 gram dediBilemedim valla kuzum kilosu nasıl bebeğin az mı buluyorsun
Ya bn De istiyorum bebege kilo aldırsın çünkü kilosu dusukBen hamile oldum olalı simite aşeriyorum hatta 1 oturuşta 10 simit yediğimi bilirimama oğlumun kilosu normal seyrinde ilerliyor. Hamur işi olduğu için bebeğe değil anneye kilo aldırır kuzum
Kuzum kilo aldırmak maalesef bizim elimizde olmuyor ama elimizden geleni yapacağız artık. Ben sürekli kutu süt içiyorum, her sabah Garanti 2 yumurta haşlıyorum sanada tavsiye ederimDoktor dedi ztn 2 hafta geride geliyo 31 haftalik 1 450 gram dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya bn De istiyorum bebege kilo aldırsın çünkü kilosu dusuk
Evet b3nde gun De 1 bardak süt içiyorum iki tane de yumurta hasliyop yiyorum gun de 1 tane muz yiyorum karpuz kavun gibi şeyler yiyorum ınsllh düzelir kilosuKuzum kilo aldırmak maalesef bizim elimizde olmuyor ama elimizden geleni yapacağız artık. Ben sürekli kutu süt içiyorum, her sabah Garanti 2 yumurta haşlıyorum sanada tavsiye ederim
Kuzum ileriki haftalarda kilo alır inşallahDoktor dedi ztn 2 hafta geride geliyo 31 haftalik 1 450 gram dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya bn De istiyorum bebege kilo aldırsın çünkü kilosu dusuk
Amin insllhKuzum ileriki haftalarda kilo alır inşallah
Evet doktor da dedi haftasına göre çok zayıf dediBilemedim valla kuzum kilosu nasıl bebeğin az mı buluyorsun
Rabbim hayırlısını versin inşallah kuzumAmin insllh
Evet doktor da dedi haftasına göre çok zayıf dedi
Amin amin ınsllh dua edinRabbim hayırlısını versin inşallah kuzum
Kuzum ileriki haftalarda kilo alır inşallah
Cnm simit,poğaça , hamur işi tarzı seyelr bebeğe kilo yapmaz .. aksine anneye kilo yapar31 haftalik gebeyim sabahları poğaça simit yesem bebegim kilo alırmı acaba deneyen varmi