Sorum var Pogaca simit

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asaf tarafından oluşturulan Pogaca simit başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,248 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Pogaca simit
Konbuyu başlatan Asaf
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Asaf

Kayıtlı Üye
rank
Bilemedim valla kuzum kilosu nasıl bebeğin az mı buluyorsun
Doktor dedi ztn 2 hafta geride geliyo 31 haftalik 1 450 gram dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben hamile oldum olalı simite aşeriyorum hatta 1 oturuşta 10 simit yediğimi bilirim😂 ama oğlumun kilosu normal seyrinde ilerliyor. Hamur işi olduğu için bebeğe değil anneye kilo aldırır kuzum
Ya bn De istiyorum bebege kilo aldırsın çünkü kilosu dusuk

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Doktor dedi ztn 2 hafta geride geliyo 31 haftalik 1 450 gram dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya bn De istiyorum bebege kilo aldırsın çünkü kilosu dusuk
Kuzum kilo aldırmak maalesef bizim elimizde olmuyor ama elimizden geleni yapacağız artık. Ben sürekli kutu süt içiyorum, her sabah Garanti 2 yumurta haşlıyorum sanada tavsiye ederim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Asaf

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum kilo aldırmak maalesef bizim elimizde olmuyor ama elimizden geleni yapacağız artık. Ben sürekli kutu süt içiyorum, her sabah Garanti 2 yumurta haşlıyorum sanada tavsiye ederim
Evet b3nde gun De 1 bardak süt içiyorum iki tane de yumurta hasliyop yiyorum gun de 1 tane muz yiyorum karpuz kavun gibi şeyler yiyorum ınsllh düzelir kilosu

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
31 haftalik gebeyim sabahları poğaça simit yesem bebegim kilo alırmı acaba deneyen varmi
Cnm simit,poğaça , hamur işi tarzı seyelr bebeğe kilo yapmaz .. aksine anneye kilo yapar ☺️ sen muz,kaşar peynir, peynir, meyve,haşlanmış yumurta, yoğurt, süt,badem,fındık, ceviz,et,balık yeşillik bebeğe kilo yapar kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.