Prensesim geldii 🌸 18.gün 🤭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğum Hikayeleri kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Prensesim geldii 🌸 18.gün 🤭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,243 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğum Hikayeleri
Konu Başlığı Prensesim geldii 🌸 18.gün 🤭
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merveofs

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Erkeklerin askerliği kadınların doğumu bitmezmis ya benimki anlatımı hiç bitmeyecek cinsten oldu şükür 😄
Öperim kuzum Rabbim Kayra kuşa da güzel bir ömür nasip etsin 🌸
Aynen balım aynen . Amin canım cümlemizin evlatlarına hayırlı güzel ömürler nasip etsin rabbim 🤲🏻❤️

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Günaydınlarrr postu @Kayra'nın Annesi 👶🏻 vesilesi ile açıyorum 😄
14 Ağustos sabah 5.30da dünyaya geldi meleğim 🥰 0 sancı 4cm açıklık ile yatış yaptım. O sancıyla doğuramayacağım için doğum hızlansın diye suyu patlatmayı teklif etti ebem ve kabul ettim. Patladıktan sonra zaten 2 dakika içinde kendi sancılarım gelmeye başladı o an anladım sancı neymiş nasıl olurmuş 😄 Yaklaşık 3-3.5 saat süren sancılar sonrası doğuma girdim, tam doğum anında elektrikler kesildi ve jeneratörün de depodan bir şeyleri patlamış devreye giremedi kapkaranlık bir oda ve sancı çığlıkları ile ben 🤦🏻‍♀️ Doğumdaki personeller ve eşim telefon fenerlerini açtı direkt ebeye ve öyle dünyaya geldi benim karanlıklar prensesi. Doğum 15-20dk dikişler ise yarım saat kadar sürdü. İkimiz de sağ salim kavuştuk şükür 🥰🥰😊
Gözün aydın balım benim Rabbim Analı babalı büyütmeyi nasip etsin ♥️🥰

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank

Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.

İpeğin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Günaydınlarrr postu @Kayra'nın Annesi 👶🏻 vesilesi ile açıyorum 😄
14 Ağustos sabah 5.30da dünyaya geldi meleğim 🥰 0 sancı 4cm açıklık ile yatış yaptım. O sancıyla doğuramayacağım için doğum hızlansın diye suyu patlatmayı teklif etti ebem ve kabul ettim. Patladıktan sonra zaten 2 dakika içinde kendi sancılarım gelmeye başladı o an anladım sancı neymiş nasıl olurmuş 😄 Yaklaşık 3-3.5 saat süren sancılar sonrası doğuma girdim, tam doğum anında elektrikler kesildi ve jeneratörün de depodan bir şeyleri patlamış devreye giremedi kapkaranlık bir oda ve sancı çığlıkları ile ben 🤦🏻‍♀️ Doğumdaki personeller ve eşim telefon fenerlerini açtı direkt ebeye ve öyle dünyaya geldi benim karanlıklar prensesi. Doğum 15-20dk dikişler ise yarım saat kadar sürdü. İkimiz de sağ salim kavuştuk şükür 🥰🥰😊
Gözün aydın canım biraz maceralı Bir doğum yaşamışsin rabbim sana bağışlasın canım 🥰

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
İyiyiz şükür prenses ye iç yat keyfinde ben de dikişlerin gitmesini bekliyorum normal hayatıma dönebilmek için bir dee lohusalık psikolojisiyle uğraş falan yaşayıp gidiyoruz 🤭😄
İyi olmanıza çok sevindim balım 😊 lohusalık psikolojisi çok kötü birşey bende yaşadım ama çok şükür geçti 😊😊

Tüm sayfalar yüklendi.