progestani kullanınca başım dönüyor

• Konbuyu başlatan Mervee44mir
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee44mir tarafından oluşturulan progestani kullanınca başım dönüyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,368 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı progestani kullanınca başım dönüyor
Konbuyu başlatan Mervee44mir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam

Sonikiüç

Kayıtlı Üye
rank
Ben de kullanıyorum fitil olarak. Bas dönmesi olmadı bende

Nasıl kullanıyorsunuz ben ne yaptıysam geri geliyo ayaklarımı yukarı kaldırıyorum bir iki saat hiç ayağa kalkmiyorum yinede geri geliyo ne yaptıysam başaramadım
Yatar pozisyondayken olabildigince ileri itiyorum. Bir sure sonra posa şeklinde geliyor o normal zaten. Sabah akşam olmak üzere toplamda 2 tane alıyorum ben

Ya bu progestani kullanınca başım dönüyor yaşayan tek ben miyim ? Sarhoş oluyorum resmen ? 5 haftalığim henüz
Bende de oldu canim ilk bikacgun oluyor atınca ayağa kalkınca düşecek gibi oluyordum o yüzden atıp hemen uzaniyordum aman dikkat et canım biyere felan giderken atma vücut alışınca yan etkileri gidiyor ama vücut alışana kadar oluyor

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Bende kullanıyorum doktor bana fitil olarak kullan dediği halde ben unutup 2 defa içtim baş dönmesinden yatağa zor gittim meğer fitil olarak kullanmam gerekiyormuş şu an hiç bir sıkıntı yok günde 1 kez geceleri atıp yatıyorum sabaha kadar kalıyor doktorunuza tekrar sorun iç mi dedi fitil olarak kullan mı dedi

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Ya bu progestani kullanınca başım dönüyor yaşayan tek ben miyim ? Sarhoş oluyorum resmen ? 5 haftalığim henüz
Ağzdan alarak baş dönmesi yapabilir yan etkisi var çnkü ama vajınadan fitil gibi alırsanız daha kolay rahıme etki eder ve baş dönmesi gibi şikayetinz olmaz👍 ben baştan beridir vajınadan koyuyorm progestanı rahım kolay emiyormş ilacı daha etkiliymş ağzdan alarak bazı yan etkilere yol açıyormş yinede siz bılırsınz 👍

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Ben de iğne olarak kullanıyordum. Hem baş dönmesi, hem bulantı yapıyordu. Doktora sorayım sorayım derken zaman geçti, bir baktım alışmışım, hiç bir yan etki yapmıyor artık 😂

Tüm sayfalar yüklendi.