PROGESTANI NE ZAMANA KADAR KUKLANILMALI

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SADECE ÖZLEM tarafından oluşturulan PROGESTANI NE ZAMANA KADAR KUKLANILMALI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 613 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı PROGESTANI NE ZAMANA KADAR KUKLANILMALI
Konbuyu başlatan SADECE ÖZLEM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mercan

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar geçen hafta kanamam olmuştu ya hastanede 3 gün yattım progestan verdi 200 mg sabah akşam birer tane kullanıyorum ama midemde çok kötü yanma ve ekşime yapıyor var mı böyle şeyler yaşayan normal mi acaba ya

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Bende kullanyorum 200 mg gunde 1 tane ama bende uyku ve halsizlkten bska bse yapmyo kanaman olmadigi sure icme doktor bana oyle dedi kanama baslarsa iç yani kesildiyse icmene gerek yok yada bi ic bi icme 2 3 gunde bi iç çok rahatsz edyosa kanaman yoksa eger doguma kadar kullannlar var kisiye gore degisiyo bende uzun sure kullanmak istyorum iymis ama bilemiyorum

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Bende kullanyorum 200 mg gunde 1 tane ama bende uyku ve halsizlkten bska bse yapmyo kanaman olmadigi sure icme doktor bana oyle dedi kanama baslarsa iç yani kesildiyse icmene gerek yok yada bi ic bi icme 2 3 gunde bi iç çok rahatsz edyosa kanaman yoksa eger doguma kadar kullannlar var kisiye gore degisiyo bende uzun sure kullanmak istyorum iymis ama bilemiyorum
Tşkler canım

M

Mercan

Guest
Düşük tehliken bitene kadar icmen lazım canım. Doktoruna şöyle vajinal yoldan kullanılan var onu yazsın sana .midenede zararı dokunmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 5. Haftada kanamam olduğundan beri günde 3 tane alıyorum. Mideme dokunur diye en baştan vajinal al dedi doktor. Öyle yapıyorum. Şuan 12+4 oldum, hiç kanama olmadı ama kullanmaya devam et dedi. Doktorun ne dediyse onu yap risk alma bence

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.