Sorum var Qaz köp sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sona tarafından oluşturulan Qaz köp sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 534 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Qaz köp sorunu
Konbuyu başlatan Sona
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Qizlar 9 hafda 2 günlük hamileyim fazla qaz köp var qarnim daş kibi midem kadar şişib karnim sanki 6-7 Aylik bebek var cok büyük benimgibi olubda bişiy yapan varmı 😔sanci yapor

Üç cocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Qizlar 9 hafda 2 günlük hamileyim fazla qaz köp var qarnim daş kibi midem kadar şişib karnim sanki 6-7 Aylik bebek var cok büyük benimgibi olubda bişiy yapan varmı 😔sanci yapor
Canim benimki de baslarda oyleydi doktora gittim cok gazin var demisti sade soda iciyordum o biraz iyi geliyordu istersen sende dene

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Bana doktor kabızlık olmasın diye duphalac diye ilaç yazmıştı şakır şakır osurtuyordu söylemesi ayıp 🫣

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
He deşet derecede yox hecbir şam derman yazmayıb hekim
gebelikte şişkinlik gaz ve kabizlik olabiliyor canım doktoruma.bi görün gerekli ilaçları verecektir

Tüm sayfalar yüklendi.